fbpx

Bedrijfsuitje mannen

Zijn jullie mans genoeg voor één van onze activiteiten? Ga samen de uitdaging aan. Met ons uitgebreide aanbod van 25+ activiteiten zit er voor elke man iets tussen. Wie van jullie is nou de échte man?

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 100+ personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8
★★★★★

Home » Bedrijfsuitje mannen

Buitenactiviteiten voor mannen

Onze stadsspellen zijn ideaal om een stad naar keuze op een unieke manier te ervaren. Kies je favoriete stad en ga samen pad. In kleinere groepjes trekken jullie door de stad, terwijl je leuke opdrachten uitvoert.

Ga op zoek naar de verraderlijke ”Rat” in Wie is de Rat, voltooi 88 (te) gekke opdrachten in Crazy 88 of laat zien hoe sterk je bent in de Highland Games. Wil je een eigen draai aan jullie activiteit geven? Uitjesbazen personaliseert het bedrijfsuitje conform jullie wensen en voorkeuren.

Bedrijfsuitjes buiten

Image

Binnenactiviteiten voor mannen

Ook met slecht weer in voor een mannenavond? Geen probleem. Op locatie naar keuze verzorgen wij jullie teamuitje van A tot Z. Door heel Nederland en België reizen we om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Van een gezellige Foute Bingo in jullie favoriete kroeg tot onze Full VR Experience in de vergaderruimte bij jullie op kantoor. Samen zorgen we ervoor dat er een spannende strijd ontstaat tussen verschillende teams. Ben jij er klaar voor om het op te nemen tegen je liefste collega’s en voor eens en altijd te bepalen wie nou de échte mannen zijn?

Bedrijfsuitjes binnen

Pubquiz / Spelshow op eigen locatie | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Hieronder enkele reviews voor de nodige ideeën. 😉

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

”Vorige week heb ik met mijn collega’s het moorddiner gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Jesse Blijleven
20 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
72 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het teamuitje. Krijg zeer leuke reacties.”

IBM
78 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - IBM | Uitjesbazen

Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.

Twi Company
Jurre de Vries
22 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Emmeloord

Bedrijfsuitje Emmeloord - Twi | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie mannenuitje!

Combineer jullie bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België, misschien dus ook wel met jullie favoriete stamkroeg. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Altijd dé juiste activiteit voor jullie groep

Vanaf 5 tot 100+ personen, Uitjesbazen organiseert voor ieder gezelschap hét perfecte bedrijfsuitje of teamuitje. En dus ook voor grote groepen. Twijfel je nog over het juiste uitje? Hieronder vind je al onze categorieën. Liever advies voor een passend uitje? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jullie mee.

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773