Bedrijfsuitje in Uden

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Bedrijfsuitje” die wij te bieden hebben in Uden. Ieder Bedrijfsuitje in Uden is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Bedrijfsuitje in Uden onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Uden, een lunch of diner in Uden, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Bedrijfsuitje in Uden worden.

Bedrijfsuitje in Uden met meer dan 50 personen?

Elk Bedrijfsuitje in Uden is inclusief:

  • Voor het Bedrijfsuitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Uden
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Uden
  • Professionele begeleiding gedurende het Bedrijfsuitje
  • Spelmaterialen van het Bedrijfsuitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Bedrijfsuitje in Uden

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Bedrijfsuitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Uitgelichte locatie in Uden

Jambon Uden en Uitjesbazen werken samen in Uden, vlakbij Veghel en in de gemeente Meierijstad. Restaurant Grill Jambon in Uden is een uitstekende locatie voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Naast het spelen van onze diverse activiteiten (Diner Games, Quizen, Escape Rooms, etc.) kun je hier genieten van diverse diners of buffetten.

Kijk voor meer informatie over deze locatie op www.uden.jambon.nl

Meer over Uden

Uden kan verwijzen naar:

Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Uden en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen.