fbpx

Bedrijfsuitje buiten

Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw. Het is dé ideale dag om een bedrijfsuitje buiten te boeken!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje buiten

Organiseer een leuk outdoor bedrijfsuitje!

Het weer is heerlijk en jullie bedrijfsuitje staat op de nominatie om ingepland te worden. Onze tip: kies voor een bedrijfsuitje buiten! Oftewel: een win, win! Bij Uitjesbazen bieden we tal van actieve en ontspannende bedrijfsuitjes voor buiten. Dus trommel je collega’s op en ga erop uit in de zon!

Zonnestralen en een bedrijfsuitje buiten

Bij mooi weer moet natuurlijk optimaal genoten worden. Met een actief bedrijfsuitje in de buitenlucht ben je hier verzekerd van. Ga bijvoorbeeld met elkaar aan de slag in onze Highland games. In dit bedrijfsuitje wordt jullie Schotse kracht getest. Uiteraard met kilt. 🙂

Iets anders? Wat dacht je bijvoorbeeld van Wie is de Rat? Dit spel is gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’. In groepen strijden jullie tegen elkaar, terwijl je de stad verkent. Maar er is een twist.. In elke groep zit namelijk een verrader. Elk bedrijfsuitje is natuurlijk te combineren met een borrel of een hapje op het terras, heerlijk toch!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de voordelen van een bedrijfsuitje buiten?

Buiten zijn is super gezond. Zeker als jullie normaliter onder werktijd op kantoor zitten. Ga er even lekker op uit in de zon en leer je collega’s op een hele nieuwe manier kennen.

2. Ik had eigenlijk een bedrijfsuitje buiten geboekt, maar het weer is bagger...

Geen probleem!

Bel ons even en we vinden samen een gepaste oplossing. We zetten het bijvoorbeeld om naar een ander bedrijfsuitje of prikken een nieuwe datum!

3. Welk bedrijfsuitje past het best bij onze groep?

Uiteraard is dat de vraag van vandaag. Kijk gerust even rond op de site. Mocht je er dan nog niet achter komen, neem dan gerust contact met ons op. Bel, mail of kom even gezellig op de koffie. Wij adviseren jullie graag!

Recensies

”Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Unive
Hennie Poortinga
Wie is de Rat

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
Escape the City

‘Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit.’

Raad voor de Kinderbescherming te Groningen
Anniek Heeres
Crazy 88

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje buiten!

Offerte aanvragen0413-302773