fbpx

Bedrijfsuitje buiten

Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw. Het is dé ideale dag om een bedrijfsuitje buiten te boeken!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Dé leukste outdoor bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

Home » Bedrijfsuitje buiten

Organiseer een leuk outdoor bedrijfsuitje!

Het weer is heerlijk en jullie bedrijfsuitje staat op de nominatie om ingepland te worden. Onze tip: kies voor een bedrijfsuitje buiten! Oftewel: een win, win! Bij Uitjesbazen bieden we tal van actieve en ontspannende bedrijfsuitjes voor buiten. Dus trommel je collega’s op en ga erop uit in de zon!

Zonnestralen en een bedrijfsuitje buiten

Bij mooi weer moet natuurlijk optimaal genoten worden. Met een actief bedrijfsuitje in de buitenlucht ben je hier verzekerd van. Ga bijvoorbeeld met elkaar aan de slag in onze Highland Games. In dit bedrijfsuitje wordt jullie Schotse kracht getest. Uiteraard met kilt. 🙂

Iets anders? Wat dacht je bijvoorbeeld van Wie is de Rat? Dit spel is gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’. In groepen strijden jullie tegen elkaar, terwijl je de stad verkent. Maar er is een twist.. In elke groep zit namelijk een verrader. Elk bedrijfsuitje is natuurlijk te combineren met een borrel of een hapje op het terras, heerlijk toch!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Waarom een bedrijfsuitje buiten?

Buiten zijn is super gezond. Zeker als jullie normaliter onder werktijd op kantoor zitten. Ga er even lekker op uit in de zon en leer je collega’s op een hele nieuwe manier kennen.

Het kan natuurlijk zijn dat de weersverwachting minder wordt. Bel ons even en we vinden samen een gepaste oplossing. We zetten het bijvoorbeeld om naar een ander bedrijfsuitje of prikken een nieuwe datum!

Image

Recensies

DEZE TOPPERS HEBBEN DÉ LEUKSTE TIJD buiten ERVAREN!

“Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Univé
Hennie Poortinga
15 personen
Bedrijdsuitje Zwolle

Bedrijfsuitje Assen - Univé | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje buiten met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie voor jullie buitenactiviteit!

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ hebben we onze toppers gerangschikt.

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje buiten!

Offerte aanvragen0413-302773