Ari haat Safari

Gem. klantbeoordeling

4.6 ★★★★★

Aantal keer geboekt

230

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.6 ★★★★★

Ari haat Safari – Uitje in de dierentuin

Zin in een dagje dierentuin met een leuke twist? Kies voor Ari haat Safari! In een dierentuin naar eigen keuze gaan jullie een activiteit spelen vol spanning, teambuilding en gezelligheid.

Wil je graag een online uitje spelen?

Een pubquiz bijvoorbeeld? Geen probleem. Wij bieden nu als online teamuitje: de hilarische Online Pubquiz. Een zeer heel gezellig en volledig coronaproof uitje

In teams gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. In verschillende leuke, spannende en uitdagende opdrachten in de dierentuin proberen jullie zo veel mogelijk punten te verzamelen. Ieder team heeft echter een Ari, de naam van het uitje zegt het al, Ari haat Safari! Jullie eigen Ari zal de boel in het geheim proberen te saboteren voor de rest van het team.

 • Mogelijk in alle dierentuinen: Wildlands Emmen, Burgers Zoo, Beekse Bergen etc.
 • Dierentuin bezoeken en teambuilding in één
 • Een prijs voor het winnende team en de beste Ari
 • Leuke uitdagende spannende opdrachten
 • Wie is de mol opdrachten in de dierentuin
 • Nieuw in 2019: Speciaal ontwikkelde app game voor een nog leukere ervaring!
3
Meer informatie over dit uitje

Ari haat Safari – het uitje

Onze begeleider is ruim op tijd aanwezig bij de door jouw gekozen dierentuin. Ari haat Safari kan in iedere dierentuin gespeeld worden, dus maakt het niet uit of jullie Ouwehands Dierenpark, Blijdorp of Apenheul willen bezoeken. Voordat het spel begint wordt er een uitleg gegeven en worden jullie in teams opgedeeld. Nadat de teams gemaakt zijn worden de Ari’s bekend gemaakt, wel in het geheim zodat hij de opdrachten makkelijker kan saboteren. Daarna gaan jullie met het team de dierentuin bezichtigen en opdrachten uitvoeren. Verschillende toepasselijke opdrachten, voor ieder wat wils, maar zeker uitdagend!

Dierentuin uitje – De winnaar

Om als team te winnen is het van belang de meeste punten binnen te slepen. Maar pas op: Ari gaat dit proberen te voorkomen. Ari haat Safari en het is de bedoeling dat hij of zij zorgt dat de opdrachten mislukken. De opdrachten verschillen, trek de aandacht van een aap of praat iedereen na net als een papegaai. Naast het winnende team gaat ook de Ari uit het verliezende team met een mooie prijs naar huis.


“Ari haat Safari is een ideale combinatie tussen een dierentuin bezoeken en het spelen van een interactief spel. Daarnaast zijn de opdrachten ook verrassend en leuk waardoor iedereen altijd enthousiast mee doet!” aldus uitjesbaas Igor


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Dit kan zowel in het park als op een andere leuke locatie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie dagje in de dierentuin, een dag zal zijn waar nog lang over nagepraat wordt.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

4 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

4 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M