Wat te doen coronaproof

Uitjesbazen Redactie Advies

In het afgelopen jaar hebben wij ons het allermeeste verveeld. Okay, we hebben onszelf bezig gehouden met het bouwen van Ikea kasten en met het bingen van de nieuwste Netflix series tijdens de corona periode. Maar nu alle bouwmarketen en woonwinkels zijn leeg geplunderd, alle binnenhuis klussen waar we al jaren tegen aan kijken zijn gefikst en nadat we alle leuke series van Netflix hebben gezien heerst er maar één vraag: wat nu?

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

“I want to break free”

Deze beroemde woorden van Freddy Mercury zijn nog nooit zo waar geweest. Tijdens deze corona periode is het moeilijk om wat samen met je vrienden of familie te ondernemen. Alles moet coronaproof en op afstand. Behalve woorden zoals ‘quarantainemania’ zijn ook online uitjes in opkomst. Speel samen met je vrienden een pubquiz online met de hilarische virtuele pubquiz of ga voor een online quiz en laat je hersenen kraken en het mooiste is dit is allemaal coronaproof. Zo komen wij tijdens deze moeilijke tijd toch nog dichter tot elkaar.

Home office? Kies voor Online teambuilding!

Buiten een leuk uitje met vrienden en familie zijn deze uitjes ook zeer geschikt voor een online teambuilding. Zo is er vaak een mogelijkheid om een online bedrijfsuitje te personaliseren voor jullie bedrijf. Deze persoonlijke service is iets wat we nu vaak missen tijdens deze corona tijd. Behoefte aan een ontsnapping van je thuis werken? Probeer een online escape room. Dit is een ideale manier om wat stoom af te blazen. Coronaproof, spannend en leerzaam. Leer meer over online privacy tijdens een leuke online groepsactiviteit.

Samen staan we sterk

Het is lastig om een gevoel van samenhorigheid te krijgen tijdens deze corona periode. Met een online uitje verbeter jij het contact met jouw vrienden, collega’s of familie. Geniet van een ouderwets gezellige middag of avond, ietsjes anders, coronaproof maar zeker niet minder leuk. Op deze manier gaan we weer terug naar wat vroeger zo gewoon was.

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Pubquiz

Online Pubquiz

 • Gekozen tot leukste online pubquiz van Nederland! Voor ieder niveau. Speel individueel of in virtuele teams.
 • Algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.
Online Quiz

Online Quiz

 • Online quiz, speciaal gemaakt voor groepen tot 10 personen.
 • Geschikt voor ieder niveau, met diverse rondes: algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog meer.
 • Dat helemaal vanuit huis. Dus volledig coronaproof!