Virtual Reality Huren

Uitjesbazen Redactie Advies

Waarom zou je virtual reality huren?
In het komende artikel zal ik jou uitleggen waarom het huren van een virtual reality set op bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, bruiloft of bedrijfsfeest de ideale oplossing is voor goede entertainment! Lees hieronder snel verder over dit interessante onderwerp.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Wat is het eigenlijk?
Om bij het begin te beginnen moeten we eerst kort uitleggen wat virtual reality ofwel VR inhoudt. VR is een techniek gesimuleerd door een computer die jou een compleet andere realiteit laat ervaren op een unieke manier. Om dit te ervaren dien je een speciale bril op te zetten die jou meeneemt in deze nieuwe wereld.

In deze wereld ervaar je alles al zeer realistisch, of het nou een simulatie van een Formule 1 race is of een zombie invasie. In combinatie met een goede koptelefoon worden al jouw zintuigen meegenomen in deze ervaring.

Wat kun je met VR?
Deze techniek maakt allerlei unieke ervaringen mogelijk die een regulier persoon niet zomaar kan beleven. Een aantal voorbeelden zijn; breed aanbod aan computerspellen, films, concerten en sportwedstrijden. Maar ook gebruik voor bedrijfsfeesten, verjaardagen, spelhallen of musea. Kortom VR biedt een groot aantal mogelijkheden voor entertainment en zeer vette ervaringen!

Waarom zou ik het huren dan?
Aangezien deze technieken vrij snel verouderen zoals bijna alle technologie in de wereld van vandaag is het aan te raden om dit spul gewoon te huren. Op deze manier zit jij nergens aan vast en kan je alsnog genieten van alle pret die deze technologie kan brengen, vandaar kan je het beste virtual reality huren als het aankomt op VR technologie.  

Een aanrader van onze kant is wel echt de race simulator. Deze simulator laat jou in de schoenen stappen van een coureur zoals Max Verstappen en met extreme snelheden over de Formule 1 parcours scheuren. Kortom; top entertainment voor bedrijfsuitjes of beurzen. Om de ervaring af te maken kun je bijvoorbeeld ook nog een VR bril huren om de ervaring helemaal echt te laten lijken!

Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers