Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Virtual escape room coronaproof

Uitjesbazen Redactie Advies

Veel uitjes zijn lastig tijdens de coronatijd, een escape room is daar zeker een van. Tenzij het willen ontsnappen aan een lockdown telt als escape room, dan doen wij allemaal mee. Een escape room met de 1,5 meter regeling is vrijwel onmogelijk, daarom een nieuwe trend: een online escape room.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Online escape room als teambuilding

Samen in een afgesloten ruimte, één doel: ontsnappen! De afgelopen jaren zijn de escape rooms een enorme hype geworden en nu wordt dit stokje overgedragen naar een online escape room. Het is niet de sfeer van een echte escape room maar het is zeker wel ‘the next best thing’. Vanuit achter een beeldscherm worden jullie in de wereld van Escape the firm of het online moordspel gezogen. Jullie team wordt omringt door mysterie en moet er alles aan doen om te ontsnappen.

Escape the firm

Deze online escape room staat helemaal in het teken van data, digitalisering en privacy. Jullie team leert dus tijdens een spannende escape game meer over online privacy en dit helemaal coronaproof. Jullie moeten onder andere jullie eigen datacenter bouwen, verschillende puzzels oplossen, toegang krijgen tot een server en de servers verbinden. Escape the firm is dus een spannende en leerzame online groepsactiviteit.

Online moordspel

Er is een moord gepleegd en jullie zijn de hoofdverdachten. Om jullie onschuld te bewijzen moeten jullie de echte dader vinden. Dit doen jullie doormiddel van bewijsmateriaal, cryptische aanwijzingen, getuigenschriften, plukken haar en nog meer. Houden jullie het hoofd koel en vinden jullie de juiste verdachte, moordwapen en motief. Het online moordspel is dus een activiteit vol sensatie. Blijkt het slachtoffer een collega te zijn of zijn de verdachten vrienden van werk? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk om dit online bedrijfsuitje te personaliseren, zo wordt de ervaring nog extra uniek.

Kortom deze twee activiteiten zijn ideale coronaproof teambuilding activiteiten, vol sensatie, spanning en een fanatieke strijd. Op deze online manier kunnen jullie toch een escape room ervaren en moeten jullie er alles aan doen om te ontspannen.

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.