Teambuilding in de 1,5 meter samenleving

Uitjesbazen Redactie Advies

Het is lastig om een goede teambuilding activiteit te organiseren in deze 1,5 metersamenleving en dat terwijl het nu het hardst nodig is! De meeste van ons werken vanaf huis, we missen onze collega’s tijdens de pauzes of gewoon even tussendoor het werk. Buiten de 1,5 meter afstand nemen bij ook mentaal meer afstand van elkaar, dit vinden wij van Uitjesbazen erg jammer. Daarom komen wij nu met tips en tricks om alsnog een teambuilding activiteit in de 1,5 meter samenleving te houden.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

‘Samen sta je sterk’ krijgt tijdens de coronatijd een nieuwe betekenis.

Deze woorden waren nog nooit zo waar. We leven momenteel in een 1,5 meter samenleving, maar er is niet alleen fysieke afstand van elkaar. De afgelopen maanden zijn de eenzaamste maanden sinds tijden. Het gevoel van saamhorigheid is in deze coronatijd erg verminderd. Maar: dit kan verholpen worden. Sinds het begin van de 1,5 meter samenleving heerst er namelijk een nieuwe trend. De online teambuilding! Nu wij niet samen een fysieke teambuildingopdracht kunnen uitvoeren is de online teambuilding enorm in opkomst. Iets anders maar zeker niet minder leuk!

Online teambuilding met een afstand die je kunt vertrouwen.

Heel leuk allemaal zo’n online groepsactiviteit maar wat houdt het in? Bij een online bedrijfsuitje speel je samen met jouw team een leuke game vanuit achter een laptopscherm, het is dus helemaal coronaproof. Jullie kunnen als team kiezen uit veel verschillende uitjes zoals een hilarische pubquiz, een spannend online moordspel, een doldwaze quaranteambuilding of een meeslepende escape the firm. Op deze manier kunnen jullie, vanuit thuis, toch een teambuildinggame spelen.

Homeoffice, online teambuilding, homescreen

Okay, jullie hebben een online teambuilding activiteit uitgekozen maar hoe gaat alles te werk. Doormiddel van een live stream houdt het team contact met elkaar. Zo kan het team overleggen maar ook rustig bijkletsen. Wanneer jullie het antwoord weten vult de teamcaptain het antwoord in via onze speciaal ontwikkelde Uitjesbazen app. Done! Bij sommige games krijgt ieder teamlid verder ook nog een pakketje toegestuurd.

Het is dus mogelijk om een online teambuilding te spelen in deze 1,5 metersamenleving. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, een telefoon, goede zin én natuurlijk jouw team!

 

Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.