Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Quarantaine spellen

Uitjesbazen Redactie Advies

Tijdens deze coronatijd kunnen we niet even gezellig met de familie een spel samen spelen. Dit missen wij. Of het nu ouderwets kaarten of het hippe 30 seconds is, wij missen het samen zijn. Wat eerst heel gewoon was is nu heel bijzonder. Maar maak je geen zorgen! Wij brengen de gezelligheid terug. Hoe? Met online teambuilding spellen! Deze spellen zijn in de coronatijd helemaal hip en zijn dé manier om de ouderwetse gezelligheid van samen een spel spelen op te roepen.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Quarantaine spellen, wat zijn het?

Quarantaine spellen, één van de honderden gekke termen die nog niet bestonden voor deze coronatijd. Maar wat houd het precies in? Nu spelletjes avonden, die meestal iets TE leuk eindigen😉, niet door kunnen gaan moeten we iets anders verzinnen om onze dosis gametainment binnen te krijgen. Hier komen de quarantaine spellen in beeld. Deze spellen kunnen vanuit thuis worden gespeeld. Iedereen zit achter een computer en heeft contact met elkaar doormiddel van een livestream. Het iets anders als een ouderwetse spelletjesavond maar het zeker de next best thing.

Gamentainment

Okay, maar wat voor soort spellen zijn de quarantaine spellen? Dit zijn spellen zoals: de hilarische pubquiz, het meeslepende moordspel, een gek op Holland quiz, de leerzame escape the firm en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er is dus genoeg keuze. Bij sommige games presenteert één van onze ervaren Uitjesbazen jullie online groepsactiviteit. Bij anderen kunnen jullie zelf aan slag met een pakket dat jullie thuis gestuurd krijgen. Het wordt hoe dan ook een leuke en unieke ervaring!

Geen simpele kroket, maar een heel borrelpakket!

Jullie zijn één van quarantaine spellen aan het spelen. Maar dan een groot gerommel. Een inbreker?! Een aardbeving?! Nee, het is nog “erger”. Het is jullie maag. Jullie zijn helemaal vergeten om te denken aan eten en drinken, nu spelen jullie dus een super leuke game met een lege maag. Zonde toch? Geen zorgen want ook dit kan geregeld worden. Veel bedrijven leveren in deze coronatijd een borrelpakket. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk Italiaans borrelpakket van catering Mario&Luigi, ideaal voor bij een quarantaine spel. Zo hebben jullie alsnog iets lekkers te drinken en te “snaaien”.

Nu jullie plaats hebben genomen achter de laptop, een borrel en een snack bij de hand hebben en lekker zitten kan jullie online bedrijfsuitje beginnen. Met goede zin moet de game sowieso een succes worden en vergeet zeker niet te genieten met elkaar. Daar doen we het uiteindelijk voor. Voor elkaar.

Gek op Holland online quiz

Gek op Holland online quiz

 • Een online quiz gebaseerd op het tv-programma Ik hou van Holland.
 • Met spellen zoals bekend van televisie: raad het lied of niet, kaaswerpen, raad de BN-er, het rad en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.
Online Moordspel

Online Moordspel

 • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
 • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers