Online teamuitjes op afstand overzicht alle online uitjes

Wat zijn quarantaine games?

Uitjesbazen Redactie Advies

Vele werken momenteel al een lange tijd vanuit huis en het ziet eruit dat dit de komende tijd nog wel zo zal blijven. Onze Uitjesbazen hebben dan ook niet stilgezeten. Zij hebben samen negen te gekke games ontwikkeld, die thuis gespeeld kunnen worden. De zogeheten online teambuilding coronaproof uitjes! Op deze manier kunnen je toch met je collega’s, vrienden en teamgenoten in contact blijven.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Quarantaine spellen

Wij hebben toffe spellen die gespeelt kunnen worden door zowel kleine als grote groepen. Alle online teamuitjes zijn coronaproof. Wij helpen jullie graag om weer een gezellige dag met elkaar te beleven! Bedrijven zoals: het Summa College, GGZ, Gemeente s’-Hertogenbosch en Enexis Netbeheer gingen je al voor! Neem voor informatie gerust contact met ons op.

Zijn de spellen coronaproof?

Wij hebben onze uitjes aangepast zodat deze voldoen aan de huidige richtlijnen van het RIVM. Onze uitjes worden georganiseerd op 1,5 afstand van elkaar. Onze Uitjesbazen hebben in de tussentijd ook niet stil gezeten. Zij hebben negen online groepsactiviteiten ontwikkeld die ook vanuit thuis te spelen zijn. Iedereen speelt mee vanaf een eigen locatie, dus het is 100% coronaproof.

Doen aan teambuilding?

Het is misschien wel belangrijker dan ooit om aan teambuilding te doen. Wij hebben 9 online teambuilding activiteiten voor jullie ontwikkeld, die vanuit thuis zijn te spelen. Leer je teamgenoten nu van een hele andere kant kennen! Tijdens al onze home games is er een toffe presentator aanwezig, live vanuit een van onze speciaal ingerichte studio’s. Het is weer tijd om leuke dingen te kunnen doen.

Wat is het quaranteambuilding spel?

In deze online activiteit komt alles samen en barst er een ware strijd los! Combinatie van onze meest populaire activiteiten in een. In dit online bedrijfsuitje komt ontspanning en spanning samen. Deze game bestaat uit verschillende te gekke rondes. Jullie krijgen te maken met hilarische doe opdrachten, breinbrekende escape games en uitdagen vragen. Werk tijdens de quarantaine games samen met je teamgenoten en ga de strijd aan tegen andere teams .

Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.