Partytent voor Uitje

Uitjesbazen Redactie Advies

Bij een partytent denk je al snel aan een feestje, maar wist jij dat je veel meer met een partytent kunt doen, dan alleen maar eronder staan met een biertje in je hand? Door middel van het coronavirus kunnen we niet meer massaal samenkomen en zit een feestje er al helemaal niet meer in. Toch is dit geen reden om je partytent weg te doen of om er geen te kopen. Ontdek de verschillende mogelijkheden van een partytent, ook al moeten we afstand houden.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Een partytent als carport of schuur

 Een feesttent is ideaal als je bij slecht weer uit de regen en wind wilt blijven staan. Dit hoeft natuurlijk niet alleen op mensen te slaan, want je auto of je spullen kunnen ook goed hieronder droog blijven. Er zijn dan wel een paar punten waar je op moet letten en dat is allereerst dat de partytent waterdicht moet zijn. Is je feesttent waterbestendig? Dan zal deze niet voldoende beschermen. Daarbij moet je ervoor zorgen dat de partytent stabiel is en bestand tegen corrosie. Controleer eerst de ondergrond, voordat je de tent opzet en je er spullen in plaatst. Je wilt natuurlijk niet dat de partytent op je auto of je spullen stort.

 

 Een partytent als hulpmiddel voor de coronamaatregelen 

 Het klinkt wellicht wat tegenstrijdig, maar een partytent is een goed hulpmiddel om je aan de coronamaatregelen te houden in een professionele omgeving. De feesttenten zijn namelijk van zeil gemaakt, waardoor ze bewerkelijk zijn. Verschillende bedrijven met contactberoepen gebruiken het zeil van een partytent nu als afscheiding, wanneer zij klanten ontvangen. De bekende plastic ramen in een feesttent dienen als spatscherm.

 Hoe zit dit er in de praktijk uit? Bedrijven in smalle ruimtes, zoals kappers, plaatsen kleine partytenten tussen de wastafels, zodat de klanten gescheiden van elkaar zitten. Verder zien we deze trend terug komen bij bedrijven waar afhalen mogelijk is en zet de overheid feesttenten in voor de coronatesten.

 

Een partytent als sportschool

In sommige gemeenten in Nederland, worden feesttenten ingezet als sportschool. Hierin in de partytent opgedeeld in meerdere stukken, waar mensen mogen sporten. Het is hierin wel van belang, dat de sporters op hun eigen plek blijven bewegen en niet met anderen gaan kletsen, om besmettingsgevaar te voorkomen.

Sporten onder de partytent is ideaal als je behoefte hebt aan een frisse lucht, maar geen last wilt hebben van slecht weer. Daarbij voelt het wel of je in een gezamenlijk groep actief bezig bent, ook al is interactie tussen sporters niet toegestaan.

 

Voorbereid op versoepelingen

 Waarschijnlijk hoor je zo nu en dan geruchten dat er versoepelingen aankomen. We mogen dan met meer mensen samenkomen, meer activiteiten met elkaar volbrengen, maar we moeten alsnog zoveel mogelijk afstand houden. Met een partytent kun je sneller deze afstand tussen mensen creëren, dan wanneer je binnen met elkaar samenkomt. Creëer van te voren al verschillende ‘ruimtes’ in de partytent, zodat je op een verantwoordelijke manier van je gezelschap kunt genieten.

 

Uitjes in een partytent

 In deze tijden is het doen van leuke dingen vaak lastig. De maatregelen die momenteel gelden maken het moeilijk om mensen te ontvangen en dus ben je minder samen. Wanneer er versoepelingen komen is een partytent een goede oplossing om een ruimte te creëren die gezellig, warm en droog is.

 Het doen van leuke spellen wordt weer mogelijk door een makkelijke en mobiele tent. Een mobiele escaperoom, een Virtual-Reality game of een echte Hollandse Gek op Holland quiz, het is allemaal mogelijk. En Wanneer we teruggaan naar het ‘normaal’ is het natuurlijk ook ideaal voor een kleine party. Het heet niet voor niks een partytent.

 

Een feesttent voor iedere locatie

 Zoals je hierboven gelezen hebt, kun je veel meer met een partytent doen dan alleen het geven van een feestje. Met een partytent is namelijk ook mogelijk om niet alleen jezelf en je gasten droog te houden, je kunt deze tent ook gebruiken als carport of schuur. Let er dan wel op dan je een waterdichte partytent hebt.

 Daarbij is een feesttent ook ideaal als spatscherm wanneer je een contactberoep hebt. Je kunt je klanten helpen in een kleine partytent, waardoor ze gescheiden van andere klanten en minder risico lopen. 

 Tot slot, is een partytent ook geschikt om erin te sporten. Zorg er dan wel voor dat er ruim voldoende afstand wordt gehouden en er niet wordt gekletst. Op deze manier hou je het veilig en leuk voor iedereen!

Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers