Online teamuitje organiseren

Uitjesbazen Redactie Advies

Wat is een virtueel teamuitje?

Mis jij je teamgenoten ook? Dan is een online teamuitje coronaproof organiseren de manier om je team weer met elkaar te kunnen verbinden. Onze Uitjesbazen hebben verschillende online groepsactiviteiten ontwikkeld die vanuit thuis gespeeld kunnen worden. Deze games zijn daarom ook volledig coronaproof. Bij elk uitje kunnen jullie elkaar weer zien en horen. De antwoorden worden door onze Uitjesbazen meteen gecheckt. Blijft dus continu op de hoogte van jullie score!

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Hoe gaat een virtueel uitje in zijn werk?

Het gehele uitje zal online plaatsvinden. Jullie delen dus mee aan dit uitje vanaf een eigen locatie. Hoe makkelijk is dat? Wij hebben verschillende waarmee we de show live presenteren. Tijdens het gehele uitje is een van onze enthousiaste Uitjesbazen aanwezig. Bij alle uitjes is interactie met de presentator en andere deelnemers mogelijk! Klaar om je teamgenoten uit te dagen?

Wat heb ik nodig bij een online teamuitje?

Dat is heel simpel! Het enige wat jullie nodig hebben is een internetverbinding en een mobiel apparaat. Als dat geregeld is kan het toffe feestje van start, want onze Uitjesbazen zijn binnen! Letterlijk…… Wij zullen er verder voor zorgen dat jullie samen een teamuitje hebben waar nog lang over gesproken zal worden.

Wat kan ik verwachten van een teamuitje op afstand?

Wij hebben de origineelste en leukste online teamuitjes van Nederland. Wij maken er een uitje van dat jullie niet snel zullen vergeten! Tijdens het gehele uitje worden jullie begeleid door onze professionals. Onze shows worden gepresenteerd vanuit een speciaal ingerichte studio. En natuurlijk zijn er toffe prijzen te winnen. Wij zorgen ervoor dat jullie in deze moeilijke tijd toch samen kunnen zijn als team.

Welke online uitjes zijn er mogelijk?

Jullie hebben de keuze uit 9 verschillende toffe home games. Deze games zijn mogelijk voor grote en kleinere groepen. Onze uitjes zijn variërend. Kies uit onze escape games, next level quizzen en virtuele bingo’s. Kies zelf een datum en tijdstip naar keuze. Gaan jullie voor de online pubquiz of toch voor de quaranteambuilding game? Al deze uitjes zijn ook ideaal voor een online bedrijfsuitje.

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.