Online teambuilding

Uitjesbazen Redactie Advies

Wat is teambuilding op afstand?

Deze teambuilding gaat net even iets anders dan normaal, maar is nog steeds net zo leuk! Ook online staat het verbeteren van de onderlinge samenwerking centraal. Onze online teambuilding uitjes zijn geheel coronaproof, doordat iedereen thuis deelneemt aan het uitje. Wij kijken graag mee naar welke online teamuitjes het beste bij jullie organisatie passen!

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Waarom nu nog doen aan teambuilding?

In deze tijden is het belangrijker dan ooit om iets leuks met je collega’s te kunnen doen. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat 75% van de medewerkers de collega’s het meeste mist. Wij bieden de aller leukste teambuilding uitjes voor thuis aan! Op deze manier brengen we iedereen toch weer bij elkaar. Door collega’s weer samen te laten werken vraagt dat onderlinge samenwerking, dus de ideale manier om te werken aan teambuilding. Wij noemen het ook wel Quaranteambuilding ;).

Hoe werkt teambuilding op afstand?

Het werkt heel simpel!#Zakelijkgenie.nl. Iedereen deelt online mee aan het uitje. Alle deelnemers worden verdeeld in teams. Het aantal teams is afhankelijk van het totaal aantal deelnemers. Elk team zorgt ervoor dat ze onderling virtueel contact met elkaar maken, dit kan bijvoorbeeld via Microsoft Teams of Skype. Een van onze enthousiaste Uitjesbazen presenteert de home game. Wij zorgen ervoor dat elk team de live kan volgen. Wedden dat jullie elkaar na het online bedrijfsuitje nog beter hebben leren kennen?

Teambuilding bingo

Bij online bingo staan humor en gezelligheid centraal. Dit is de online groepsactiviteit voor bedrijven en groepen om samen even te kunnen lachen. Alle deelnemers zitten thuis achter de computer met een bingokaart. Net even wat anders dan normaal, maar wel verassend leuk! Wie gaat bij jullie als eerste uit zijn dak bij een volle kaart?

Teambuilding quiz

Deze pubquiz wordt gespeeld in teamverband. De pubquiz wordt gepresenteerd door een van onze toffe quizmasters. Er zijn verschillende rondes waarin allerlei vragen gesteld worden. Het team dat de meeste vragen kan beantwoorden wordt beloond met een fantastische eretitel. Durven jullie de strijd aan en gaan jullie voor die felbegeerde eerste plaats?

Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers