Online quiz

Uitjesbazen Redactie Advies

Een quiz online?

Ja, je leest het goed. Deze quiz is online, dus 100% coronaproof. Op deze manier kun je toch samen zijn met elkaar. Al onze quizzen zijn met veel enthousiasme gemaakt door onze Uitjesbazen. Er zal tijdens de quiz een quizmaster aanwezig zijn in een super gelikte outfit. Durf jij je vrienden uit te dagen?

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Hoe gaat zo een live online quiz?

Deze online quiz speel je samen met familie of vrienden vanaf je eigen bank! Het enige wat jullie hier voor nodig hebben is internet en een drankje ;). Alle deelnemers zullen verdeeld worden in verschillende teams. De teams maken zelf onderling ook contact met elkaar, dit kan bijvoorbeeld via Skype of Zoom. Met welke stream jullie willen werken is aan jullie.

Wat is een quiz op afstand?

Deze quiz gaat net even iets anders dan normaal, maar is zeker niet minder tof! Onze quizmaster presenteert de quiz zelfs vanuit een speciaal ingerichte studio! Op deze manier willen wij zorgen voor gezelligheid bij jullie thuis. Tijdens de quiz zullen verschillende rondes gespeeld worden, dus voor iedereen wat wils! Hoe staat het met jullie algemene kennis?

Wat voor online quizvragen kunnen wij verwachten?

Een online groepsactiviteit spelen is nog nooit zo leuk geweest. In een quiz mogen te gekke vragen natuurlijk niet ontbreken. Daar zorgen wij voor! Onze vragen zijn origineel en zitten vol met humor. Er zullen diverse rondes aanbod komen. Wij zullen tijdens de quiz zorgen voor een fanatieke strijd. Wie heeft bij jullie heeft de beste algemene kennis? Tot slot is het mogelijk de quiz te personaliseren met een ronde met vragen over jullie eigen bedrijf of groep.

Een virtuele quiz als teamuitje of personeelsuitje?

Met onze virtuele quiz heb je samen plezier met collega’s of vrienden. Dat maakt deze quiz het perfecte online bedrijfsuitje! Op deze manier kunnen jullie toch nog met zijn alle samen zijn! Wij kunnen een quiz afstemmen op jullie vriendengroep of organisatie. Onze virtuele quiz kan tot en met 500 personen gespeeld worden. Ideaal tijdens coronaproof teambuilding! Het uitje wordt natuurlijk gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster. De quiz kan aangevraagd worden voor een datum en tijdstip naar keuze. Wij zorgen voor een onvergetelijk uitje!

Online Quiz

Online Quiz

  • Online quiz, speciaal gemaakt voor groepen tot 10 personen.
  • Geschikt voor ieder niveau, met diverse rondes: algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog meer.
  • Dat helemaal vanuit huis. Dus volledig coronaproof!

Online Pubquiz

Online Pubquiz

  • Gekozen tot leukste online pubquiz van Nederland! Voor ieder niveau. Speel individueel of in virtuele teams.
  • Algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog veel meer.
  • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.