Online-groepsuitje-organiseren-coronaproof-teamuitje-blog-advies-tips

 Online groepsuitje organiseren

Uitjesbazen Redactie Advies

Daar zitten we dan. Allemaal thuis. Geen of weinig bezoek aan vrienden, familie en collega’s. Dat wij sociaal contact missen is zacht uitgedrukt. Wij hebben het nodig. Maar welke opties zijn er in deze coronatijd om met al je vrienden, familieleden of collega’s samen te komen? Geen toch? Fout! Wij van Uitjesbazen komen met een aantal mogelijkheden waardoor jij alsnog kan afspreken met je dierbaren. Namelijk door een online teambuilding.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Wat is een online groepsuitje?

De naam spreekt al redelijk voor zich maar wat is nou precies een online groepsuitje? Bij een online groepsuitje spelen jullie samen een leuke game. Maar dit vanuit achter een computer scherm. Helemaal coronaproof dus. Jullie houden contact met elkaar doormiddel van een live stream. Jullie kunnen elkaar zien en horen (de game spelen in een joggingpak is dus geen optie😉). Op deze manier lijkt het net alsof jouw vrienden, familie of collega’s bij jou in de kamer zijn. Met een online groepsuitje kunnen jullie dus op een net iets andere manier afspreken dan gewoonlijk. Maar deze manier is zeker niet minder leuk.

Online games, online groepsuitje, online plezier

Het is nu duidelijk wat een online groepsuitje is. Namelijk een leuk online alternatief voor fysiek bij elkaar komen. Maar wat voor games zijn er? Het aanbod is reuze! Kies bijvoorbeeld voor een hilarische online pubquiz, een doldwaze virtuele bingo, een oer-Hollandse Ik hou van Holland quiz of één van de meeslepende online escape rooms. De escape the firm of het online moordspel. Een hele opsomming. Maar nu komt het lastige. Kiezen!

Een online groepsuitje zonder iets te “snaaien”? Echt niet!

Jullie maken na lang debatteren een keuze uit de geweldige games voor jullie online groepsactiviteit. Jullie krijgen alleen het gevoel dat jullie iets vergeten. Groep? Check. Game? Check. Live stream? Check. Eten en drinken? Check….of toch niet. Een online groepsuitje zonder eten en drinken kan natuurlijk niet. Gelukkig kunnen jullie ook kiezen voor een borrelbox. Zo krijgt iedereen dezelfde snacks en drankjes voor zich. Dit brengt een extra leuke sfeer en jullie hoeven zelf bijna niks te doen😉. Ga bijvoorbeeld voor een Italiaanse borrelbox van Mario&Luigi.

Samen met een borrelbox is jullie online bedrijfsuitje helemaal compleet. Nu zit er nog maar één ding op. Genieten. In deze tijd missen wij het contact met elkaar. Door een online uitje komt iedereen weer tot elkaar en voelt het net alsof jullie gewoon gezellig bij elkaar in de woonkamer zitten.

Online Pubquiz

Online Pubquiz

 • Gekozen tot leukste online pubquiz van Nederland! Voor ieder niveau. Speel individueel of in virtuele teams.
 • Algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

 • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
 • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.