Wat is een online groepsactiviteit?

Uitjesbazen Redactie Advies

Wat is een online groepsactiviteit?

Door de maatregelen van het RIVM is het een stuk lastiger om een face-to-face groepsactiviteit te organiseren. Wij hebben hier de oplossing voor. Organiseer een online groepsactiviteit! Speel vanuit jouw eigen huis tegen of samen met je collega’s. Wij zullen ervoor zorgen dat jullie jezelf niet hoeven te vervelen. Onze online teamuitjes coronaproof kunnen door zowel grote als kleine groepen gespeeld worden. Wie daag jij uit?

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Waarom een groepsactiviteit op afstand?

In deze vreemde tijd missen we het om samen te kunnen zijn. Dingen die eerst als normaal gezien werden, zijn momenteel niet meer zo normaal. Om ervoor te zorgen dat jullie toch samen iets leuks kunnen doen hebben wij online groepsactiviteiten ontwikkeld. Hoe tof is dat?! Een groepsactiviteit is de ultieme manier om de onderlinge band met elkaar aan te sterken. Wij zullen zorgen voor een uniek en leuk uitje.

Is het coronaproof?

Door corona staat ons sociale leven even op een laag pitje. Het RIVM heeft de maatregelen versoepeld en maakt het hierdoor mogelijk om activiteiten te organiseren op 1,5 meter afstand. Onze uitjes zijn daarom ook afgestemd op de 1,5 meter maatregel. Daarnaast is het mogelijk om aan een uitje deel te nemen vanuit jouw eigen gewenste locatie. Kies dan voor een van onze 100% coronaproof teambuilding activiteiten! Al onze activiteiten zijn geschikt voor zowel grote als kleinere groepen. Ideaal voor een online bedrijfsuitje.

Welke online groepsactiviteiten zijn er?

Onze Uitjesbazen hebben een groot aanbod online groepsactiviteiten ontwikkeld. Je speelt al een online groepsactiviteit vanaf €10,- per persoon. Jullie hebben de keuze uit allerlei verschillende uitjes. Kies bijvoorbeeld voor onze ‘Quaranteambuilding’: de ultieme teambuildingactiviteit. Een game die zorgt voor een ware strijd. Een mix van quizvragen, escape games, een bingewatch bingo en nog veel meer komt voorbij tijdens deze unieke game. Of denk aan onze Online Pubquiz, bestaande uit diverse interactieve rondes. Gaan jullie voor een Online BingoGek op Holland óf toch een uitdagende online escape room?! Wij weten het wel. Nu jij nog!

Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers