Wat is een online escape game?

Uitjesbazen Redactie Advies

Deze toffe online escape game gaat net even iets anders dan normaal, maar dat maakt deze game niet minder leuk! Op deze manier kunnen jullie toch even gezellig samen zijn. Jullie zullen thuis een mysterieus pakket ontvangen met daarin de escape game. Het contact met elkaar zal hierbij virtueel zijn. Deze game zorgt voor een spannende sfeer in jouw eigen huis. Durven jullie de uitdaging aan? Onze online escape room is momenteel het populairste online teambuilding uitje van Nederland! 100% coronaproof.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Hoe werkt een online escape game?

Bij Escape the Firm ontvangt elke deelnemer thuis een mysterieus pakket. Samen met jouw team behoud je (virtueel) contact. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan MS Teams of Google Meet. Het is een zenuwslopende game voor zowel ervaren als minder ervaren spelers. Weten jullie door de juiste samenwerking de eindoplossing te kraken?!

Bij Escape your House ontvang je samen met jouw team een pakket’. Dit pakket bestaat uit unieke games/puzzels en extra attributen die zorgen voor een optimale beleving. Hoe tof is dat?! Het is ook mogelijk om deze online groepsactiviteit op afstand van elkaar te spelen, al is de game daar niet speciaal op gemaakt. Beleef nu samen de ultieme escape room ervaring in jouw eigen huis!

Welke thema’s zijn er?

Onze professionals hebben twee super toffe escape games voor jullie ontwikkeld, dus voor iedereen wat wils. Jullie hebben de keuze uit Escape the Firm en Escape your House. Deze home game wordt vanuit een eigen locatie gespeeld. Klaar om de rest uit te dagen?

Escape the Firm

In deze game staan data, digitalisering en privacy volledig centraal. Jullie gaan aan de slag met het bouwen van een eigen datacenter om het mysterie op te lossen. Op het moment dat jullie het pakket openen begint de game. Deze home game is in 2020 onderdeel geweest van het NK Escape Rooms. Zijn jullie genoeg bewust van de macht van data? Alle deelnemers ontvangen thuis een eigen pakket.

Escape your House

Beleef thuis met deze game een ultieme escape room ervaring. Deze te gekke Escape game is ontwikkeld door de makers van het Nederlandse kampioenschap Escape Rooms 2020. Jullie krijgen een kans om de sleutel terug te krijgen van de dominee. De game wordt geleverd met verschillende attributen om jullie een optimale beleving te kunnen geven. Zijn jullie de dominee te slim af?

Escape Rooms in Nederland

Escape games zijn in heel Nederland te vinden. Iedere aanbieder heeft zijn eigen thema en opdrachten ontwikkeld. Het principe blijft het zelfde. Ontsnap zo snel mogelijk tijdens dit online bedrijfsuitje!

Het inspireren en zoeken naar nieuwe varianten is heel belangrijk. Daarom werkt Uitjesbazen samen met verschillende escape room producenten. Kijk maar eens naar Escaperoom Deventer.

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers