Wat is een online bingo?

Uitjesbazen Redactie Advies

Een online bingo is een leuk uitje voor tijdens de quarantaine. Het mooiste van de bingo is dat niemand de deur uit hoeft te gaan. Alle deelnemers zitten thuis achter de computer met een bingokaart. Alles is mogelijk. Een dansronde? Ja, het kan allemaal bij de enige echte online bingo. Verwacht het onverwachte tijdens deze toffe bingo. In deze home game is ouderwetse bingo gemixt met grappige opdrachten. Wie gaat er vandoor met de toffe prijzen?!

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Hoe kan je online bingo spelen?

Ooit gehoord van online quizzen? Iedereen deelt vanuit thuis mee aan de online bingo. Dit online bedrijfsuitje is daarom ook volledig coronaproof. De home game kan individueel of in virtuele teams worden gespeeld. Het is een bingo via internet. Jullie hebben zelf de keuze met welke stream jullie willen werken denk hierbij aan: Google Meet, Microsoft Teams, Zoom of Skype. Klaar voor een hilarisch uitje?

Waarom een online bingo show?

Dit uitje is dé manier om het groepsgevoel te vergroten. Iedereen kan meespelen. De online groepsactiviteit wordt gepresenteerd door een van onze enthousiaste Uitjesbazen. Tijdens de bingo zijn natuurlijk ook allerlei prijzen te winnen. Humor, plezier en een onvergetelijke dag zijn gegarandeerd met dit online teamuitje! Dit is de tofste online show vanuit huis! Een 100% coronaproof teambuilding!

Wat kan ik verwachten van bingo op afstand?

Twee uur lang een te gekke online bingoshow. De show wordt voorbereid aan de hand van jullie wensen. Er worden verschillende rondes gespeeld. Maak kans op grootse prijzen! Het uitje zal gepresenteerd worden door een enthousiaste presentator in een gelikte outfit. De presentator houdt van humor en dit zal dan ook zeker terug komen in de show. Wij doen er alles aan om jullie uitje onvergetelijk te maken!

Een live online bingo teamuitje of personeelsuitje?

Dit toffe uitje gaat net even iets anders dan normaal, maar is nog steeds net zo hilarisch. Wedden dat dit geen saaie bingo is? Deze bingo is ook ideaal voor bedrijven en groepen. Het ultieme online teamuitje dus! Tijdens de online bingoshow zullen er allerlei ludieke opdrachten uitgevoerd worden. De datum, het tijdstip en tijdsduur zijn allemaal te bepalen in overleg. Wij zullen er ook online een uitje van maken om niet snel te vergeten.

Online Bingo show

Online Bingo show

  • De meest hilarische online bingo show van Nederland! Vrolijk, gezellig en met humor gepresenteerd.
  • Live presentatie door een enthousiaste bingo master. Iedereen speelt individueel mee vanuit huis met eigen bingokaarten.
Online Muziek Bingo

Online Muziek Bingo

  • Virtuele bingo met muzikale opdrachten. Speel individueel of in virtuele teams.
  • Streep je getallen weg door naar muziek te luisteren. Welke getallen zitten in het liedje? Welk getal zit verstopt in de artiestennaam?
  • Live presentatie door een ervaren bingo master. Vanuit een speciaal ingerichte studio. Wie wint die te gekke prijzen?