Online bedrijfsuitje

Uitjesbazen Redactie Advies

Een online personeelsuitje

Wij kunnen onszelf goed voortellen dat jullie weer eens iets samen willen doen met collega’s na het vele thuiszitten. Door corona is het een stuk lastiger om een personeelsuitje te organiseren.  Naast dat wij uitjes aanbieden met 1,5 meter afstand hebben wij ook online teambuilding uitjes ontwikkeld. Deze home games kunnen op afstand met elkaar gespeeld worden vanuit een eigen locatie. Je speelt al een online teamuitje coronaproof vanaf 10 euro per persoon.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Hoe kan ik deelnemen aan een online personeelsuitje?

Wij hebben negen verschillende virtuele uitjes ontwikkeld. De uitjes zijn mogelijk voor zowel grote als kleine groepen. Iedereen deelt mee aan de online groepsactiviteit vanuit eigen huis. De deelnemers hebben alleen internet en een mobiel apparaat nodig. Onze Uitjesbazen presenteren het uitje vanuit een stream. Jullie hebben zelf de keuze met welke stream jullie willen werken.

Wat te verwachten van een virtueel bedrijfsuitje?

Wij zullen zorgen voor een origineel bedrijfsuitje. Het uitje is inclusief een enthousiaste presentator in een te gekke outfit. Leer je collega’s op een andere manier beter kennen. Jullie kunnen een onvergetelijke dag verwachten met veel humor. Doe op een originele manier aan teambuilding. Wij zullen zorgen voor een onvergetelijk online bedrijfsuitje, dus pak deze kans!

Waarom gaan voor een bedrijfsuitje op afstand?

Op deze manier kunnen jullie toch een bedrijfsuitje houden zonder je huis te hoeven verlaten. Medewerkers werken nu al vele weken vanuit huis. Uit onderzoek is gebleken dat zelfs driekwart van de thuiswerkers zijn collega’s het meeste mist. Dit is de manier om daar iets aan te doen! Bedrijven zoals: ANWB, ProRail, Rabobank, Avans Hogeschool en FrieslandCampinga gingen je al voor. Wij zullen zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje op afstand.

Bedrijfsuitje quiz of pubquiz

Dit is hét ultieme online bedrijfsuitje voor jullie organisatie! Kies uit een van onze vele online quizzen. Jullie kunnen hierbij samen lachen, ontspannen of serieus aan de slag gaan. Het bedrijfsuitje zal gepresenteerd worden vanuit een speciaal ingerichte studio. We zorgen ervoor dat alle teams het uitje live kunnen volgen. Onze Uitjesbazen maken er een onvergetelijke coronaproof dag van!

Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.