Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Lockdown games

Uitjesbazen Redactie Advies

Met het hele gezin binnen zitten en vrijwel nergens heen kunnen gaan kan, op zijn minst, uitdagend zijn. Op elkaars lip zitten kan lastig zijn. Vooral nu wij er niet echt op uit kunnen. Wij van Uitjesbazen komen daarom met dé tips om deze coronatijd wat dragelijker te maken: Lockdown Games. Hoe wij dat doen? Door online teambuilding coronaproof uitjes. Je denkt misschien weer zo’n gek concept van deze coronatijd. Maar het is echt dé oplossing.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Lockdown? Lockdown games!

De online teamuitjes zijn goede alternatieven voor een dagje uit, maar dan vanuit huis. Word samen met je gezin in een van onze lockdown games gezogen. Kunnen jullie de spanning aan? Wij hebben namelijk twee razend spannende online escape rooms die jullie gewoon vanuit jullie huiskamer kunnen spelen. Namelijk onze Escape the firm en ons online moordspel
Tip! Via bespaardeals.nl staan nog meer inspiratievolle gezinsuitstapjes.

Escape the firm

Deze splinternieuwe escape game staat helemaal in het teken van digitalisering, data en privacy. Bij deze lockdown game moeten jullie je eigen datacenter bouwen. Bestaande uit 4 servers. Maar hoe krijgen jullie toegang? Welke puzzels horen bij welke server? Het is dus zo makkelijk nog niet! Deze lockdown game begint meteen na het openen van het pakketje. Lukt het jullie om met de hulp van een mysterieuze stem te winnen. Maar pas op. Is deze stem wel te vertrouwen?

Online moordspel

Er is een moord gepleegd. Jullie zijn de hoofdverdachten. Bij het online moordspel is het jullie taak om de echte dader te vinden. Bewijs jullie onschuld met behulp van het bewijsmateriaal. Jullie ontvangen een pakket met aanwijzingen. Getuigschriften, dreigbrieven en nog veel meer. Stap voor stap word een meer duidelijk over het slachtoffer, het wapen en het motief. In deze spannende online groepsactiviteit is het een race tegen de klok. Lukt het jullie om de moord op te lossen?

Speel een van deze lockdown games samen met je gezin en beleef een avond vol spanning en sensatie. Met onze lockdown games is een “dagje uit” toch nog mogelijk. En dit is maar goed ook, want we hebben het nu extra hard nodig. Opzoek naar een leuke activiteit voor met je collega’s? De lockdown games zijn ook perfect voor een online bedrijfsuitje!

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.