Hoe organiseer je een leuk online uitje?

Uitjesbazen Redactie Advies

Online uitje organiseren in coronatijd

Het is in deze coronatijd niet makkelijk om elke keer een leuke activiteit te verzinnen. Het moet namelijk wel coronaproof zijn. Wanneer zouden we eindelijk weer kunnen feesten? Helaas kunnen we die vraag niet beantwoorden. Wél hebben we een antwoord op verveling. Organiseer een online teamuitje! Of het nu feest is of niet, een activiteit is altijd leuk om te doen. Nodig vrienden, familie of collega’s uit om deel te nemen aan een online uitje. Zo haal je jezelf én elkaar uit de sleur van een activiteitloze coronatijd.

Je kunt een Zoom-meeting organiseren, maar het is nóg leuker om bezig te zijn! Wat dacht je van een te gekke online quiz, bingo of escape room?!

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Hoe organiseer je nou hét leukste online uitje?

De hoofdvraag is natuurlijk: “Hoe organiseer je nu hét leukste online uitje”? Nou daar weten we bij Uitjesbazen alles vanaf!

Het leukste online teamuitje is een mix van gezelligheid, spanning en actie. Creëer gezelligheid door het kiezen van de juiste deelnemers. Vergeet geen uitnodiging te sturen met datum en tijd! Zorg voor spanning door een wedstrijdelement toe te voegen. Kijk eens naar het aanbod van online uitjes.

Zo kun je kiezen voor een online bingo. Wie gaat ervandoor met de hoofdprijs en wie heeft er een foute bingo..? Of ga je liever voor een (pub)quiz waarbij je de strijd aan gaat tegen je medespelers. Door het wedstrijdelement komt er vanzelf actie in jullie online groepsactiviteit. Met stilzitten win je namelijk zeker niet!

Vergeet je ook niet iets lekkers te pakken? We snappen dat je druk bezig bent tijdens een online bedrijfsuitje, maar het is ook de bedoeling om ervan te genieten en te relaxen. Veel plezier!

Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.