Online teamuitje op afstand online quizzen

Hoe organiseer je een coronaproof Crazy 88?

Uitjesbazen Redactie Advies

Veel medewerkers werken nu al maanden noodgedwongen vanuit huis. De eerste paar dagen in quarantaine waren stiekem best aangenaam. We hebben wel gemerkt welke voordelen ons dat heeft opgeleverd. Geen files. Langer slapen. Ieder voordeel heeft ook zijn nadeel, want het contact met collega’s is voor velen een groot gemis. In deze tijd is het dus belangrijker dan ooit om iets leuks te organiseren met collega’s! Het is de hoogste tijd voor een online coronaproof teamuitje!

 

Samen op afstand

Gelukkig leven we momenteel in de 21ste eeuw en kunnen we eindeloos internetten. Dit is uiteraard 100% coronaproof ;-). We kunnen allemaal samen, op afstand, bij elkaar komen. Gelukkig wordt het steeds leuker en is dit voor iedereen mogelijk. Bij Uitjesbazen hebben we tijdens de lockdown niet stilgezeten. Wij hebben verschillende online bedrijfsuitjes ontwikkeld die volledig coronaproof zijn. Op deze manier kan jullie online teambuilding toch doorgaan.

 

Een coronaproof Crazy 88: Quaranteambuilding

Onze versie van een coronaproof Crazy 88 is onze beroemde en geliefde Quaranteambuilding. Deze online groepsactiviteit wordt in teamverband gespeeld en is volledig digitaal. Uitjesbazen heeft een eigen app! Deze maakt het supermakkelijk om opdrachten te ontvangen en in te sturen. Het is ook mogelijk om met meerdere teams (virtueel) tegelijk te spelen. Wat zorgt voor een leuke competitie. Tijdens dit te gekke uitje ga jij uitdagende quizvragen beantwoorden, breinbrekende escape games oplossen, prikkelende audiorondes doorstaan en natuurlijk hilarische doe-opdrachten uitvoeren.

 

Hoe werkt dit online teamuitje?

Bij dit online teamuitje doet iedereen mee vanuit eigen huis. Hoe makkelijk is dat? Jullie online teamuitje is al in een paar klikken geregeld. Maak een groep aan in bijvoorbeeld Zoom, Google Meet of Teams en het uitje kan beginnen. Alle opdrachten worden gecontroleerd door een live jury. Streng, maar wel rechtvaardig. En ze zijn uiteraard altijd in voor een geintje.

Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers