Hoe kom je de coronacrisis door?

Uitjesbazen Redactie Advies

Het zijn bizarre tijden. Moet je niezen? We zeggen nu ‘corona’ in plaats van ‘gezondheid’. Wij houden afstand, dragen mondkapjes en werken veel vanuit huis. In deze periode kan het zijn alsof de muren op je af komen. Juist nu mensen verder weg zijn. Zit jij met je handen in het haar en hoop je met smacht op het einde van deze crisis? Geen zorgen, wij bieden je tips en tricks om deze tijd door te komen. Wat dacht je van online teamactiviteiten

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Social Distancing 101: coronacrisis tips

Geen knuffel, geen handdruk, geen drie kussen (al kunnen we daar best aan wennen, toch?). Je kan tijdens deze coronacrisis niet even gezellig op stap met vrienden, samen borrelen met collega’s of bijkletsen met de schoonfamilie. Deze periode brengt dan ook een hoop eenzaamheid met zich mee. Nu apps zoals Zoom en Skype steeds populairder worden, komt het contact tussen familie en vrienden weer langzaam terug. Om de coronacrisis dragelijker te maken is het dus belangrijk om contact te houden met familie en vrienden. Een online groepsactiviteit is hier ideaal voor.

 

Time flies when you’re having fun

Oke, je zit met je vrienden of collega’s in een meeting. Je hebt gezellig bijgekletst, maar wat nu? Speel een spel om het extra gezellig te maken! Een spel spelen achter een scherm lijkt misschien niet zo handig, maar wij hebben de ideale oplossing. Namelijk: een online groepsactiviteit! Een doldwaze online bingo, een hilarische virtuele pubquiz of een spannende escape game zijn goede manieren om het gevoel van samenzijn weer terug te krijgen. Het is coronaproof en het beste is: het kan ook in cobinatie met een borrelpakket. Probeer bijvoorbeeld een van de borrelpakketten van Mario & Luigi.

 

‘Samenzijn is samen lachen, samen huilen’

Het allerbelangrijkste in deze coronacrisis is het samenzijn. Via Whatsapp, Facebook, bellen, sms’en, Teams of Zoom. Het maak niet uit zolang je maar contact houdt met elkaar. In deze tijd hebben wij tranen gelachen en onnozel gedaan (haha, sorry), maar wat wij het meeste missen is elkaar. Het is dus het perfecte moment voor een online bedrijfsuitje.

Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

 • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
 • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Pubquiz

Online Pubquiz

 • Gekozen tot leukste online pubquiz van Nederland! Voor ieder niveau. Speel individueel of in virtuele teams.
 • Algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers