Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Hoe coronaproof feesten?

Uitjesbazen Redactie Advies

Helaas is het door corona voorlopig niet mogelijk om uit je dak te gaan bij een feestje. Het is voorlopig niet meer mogelijk om naar een feestje te gaan. Dan komt het feestje toch gewoon naar jou! Lekker coronaproof feesten in de huiskamer. Door de vele online initiatieven kan er nog gewoon gefeest worden. Natuurlijk weten we bij Uitjesbazen als de beste hoe je thuis een coronaproof feestje organiseert.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Zo geef je een coronaproof feestje

De afgelopen weken zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. De horeca wordt hierbij hard getroffen. De horeca is nou eenmaal een plek waar veel mensen samenkomen. Gelukkig kan ook vanuit jouw woonkamer coronaproof gefeest worden. Er zijn online vele initiatieven. Organiseer een online videofeest. Streams waarmee je kunt videobellen zijn niet alleen bedoelt voor vergaderingen. Let’s get this party started! Zorg altijd voor een hapje en genoeg te drinken. Zet die borrel maar koud! Of maak jouw coronaproof borrel nog gezelliger.

Vrijdagmiddagborrel

Op vrijdagmiddag is het natuurlijk tijd voor de beroemde ‘vrijmibo’. Helaas gaat dat nu even niet fysiek. Het is voorlopig niet toegestaan om met een groep samen te komen. Toch hoeven jullie jezelf hier niet neer bij te leggen. Gelukkig kan een vrijmibo ook online georganiseerd worden. Combineer de vrijmibo met een Quaranteambuilding of een leuke pubquiz, maar dan vanuit huis ;-). Wij beloven jullie dat je dit online bedrijfsuitje niet snel zal vergeten! Correctie: een avondje coronaproof thuis. Proost!

Veelgebruikte tools

Er zijn veel tools die gebruikt kunnen worden om te videobellen. Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Het is bij Zoom mogelijk om met een gratis account online te bellen met een groep tot 100 personen, maar hier zit wel een maximumtijd van 40 minuten aan. Teams is ook een veel gebruikte tool. Er zit hierbij geen maximaal aantal personen op. Ideaal dus voor grote groepen die een online groepsactiviteit willen houden. In Skype for Business kunnen groepen van maximaal 250 personen. Dit aantal is waarschijnlijk meer dan genoeg voor een coronaproof feestje.

Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Pubquiz

Online Pubquiz

  • Gekozen tot leukste online pubquiz van Nederland! Voor ieder niveau. Speel individueel of in virtuele teams.
  • Algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog veel meer.
  • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.