Een coronaproof verjaardag vieren

Uitjesbazen Redactie Advies

Het is in deze periode extra lastig om op een leuke manier je verjaardag te vieren. Geen woonkamers vol familie of schalen met bitterballen. Het is allemaal anders. Maar gelukkig zijn er nog vele manieren waarop je toch een unieke en gezellige verjaardag kan vieren. Volledig coronaproof. Zo voel jij je toch helemaal het feestvarken!

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Zin in een coronaproof feestje? Wij ook!

Wij snappen dat het lastig is om in deze tijd een coronaproof verjaardag te organiseren, maar wij helpen je. Wat heeft elk feestje nodig (behalve een hapje of drankje)? Juist ja, entertainment. Door corona kan die opa vol levenservaring geen mooie verhalen vertellen en kan die ene maffe tante niet spontaan in het zingen uitbarsten. Dit kan niet, toch? Fout, het is mogelijk en ook helemaal coronaproof. Vier jouw verjaardag met een online groepsactiviteit! Een hilarische pubquiz met de gekste vragen, een oer-Hollandse quiz of een spannende escape game. Het kan allemaal. Op deze manier kan de hele familie alsnog bij elkaar komen voor jouw coronaproof verjaardag en heeft iedereen het over die toffe game die ze hebben gespeeld. Helemaal door jou georganiseerd (met een beetje hulp van ons natuurlijk 😉).

Een borrel missen? Dat dacht ik niet! Wij zorgen voor een coronaproof borrel

Activiteit check. Nu komen we op een ander zeer belangrijk punt, namelijk de borrel. Een unieke verjaardag zonder een coronaproof verjaardagsborrel kan natuurlijk niet. Drankjes uitdelen achter een computer scherm is vrij lastig. Daarom hebben wij DE oplossing: een Borrelpakket. Zo kun je in één klap iedereen verzorgen van een lekker drankje en van de heerlijkste hapjes. Je kan bijvoorbeeld gaan voor de Italiaanse lekkernijen van Mario & Luigi.
Maar ook voor de verjaardagborrel in de middag kun je een toepasselijk lekkernij regelen.  Wat dacht je van een lekkere lunch laten bezorgen?

Gezelligheid maak je samen

Nu je bent voorzien van een leuke online groepsactiviteit en de lekkerste hapjes en drankjes ontbreekt er nog maar één ding: familie en … oké twee dingen dan: familie en vrienden. Want de echte gezelligheid kan natuurlijk alleen als iedereen (virtueel) op jouw verjaardag is.

Kortom, een leuke activiteit, lekker eten en drinken en het beste gezelschap zorgen ervoor dat jij helemaal coronaproof toch nog jouw verjaardag kan vieren. Samen met jouw familie en vrienden maak je er alsnog een onvergetelijke dag van. Opzoek naar een uitje voor jou en je collega’s? Dat kan ook! Wat dacht je van een online bedrijfsuitje?

 

Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Pubquiz

Online Pubquiz

  • Gekozen tot leukste online pubquiz van Nederland! Voor ieder niveau. Speel individueel of in virtuele teams.
  • Algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog veel meer.
  • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.
Online Quiz

Online Quiz

  • Online quiz, speciaal gemaakt voor groepen tot 10 personen.
  • Geschikt voor ieder niveau, met diverse rondes: algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog meer.
  • Dat helemaal vanuit huis. Dus volledig coronaproof!