Coronaproof uitstapje

Coronaproof uitstapjes

Uitjesbazen Redactie Advies

We blijven allemaal massaal thuis door de coronacrisis. Het ziet ernaar uit dat dit voorlopig nog wel even zo zal blijven. Veel mensen werken vanuit huis en missen de gezelligheid op de werkvloer. In deze moeilijke tijd is het juist van belang om leuke dingen te ondernemen met collega’s. Samen lachen, ontspannen en serieus aan de slag. Dat is teambuilding en is nog steeds mogelijk. Fysieke coronaproof uitstapjes worden lastig, maar er zijn gelukkig veel online bedrijfsuitjes. Wij van Uitjesbazen hebben een aantal coronaproof uitstapjes voor je op een rijtje gezet.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Online pubquiz

Met een goede online pubquiz sla je nooit de plank mis. Maar hoe weet je zeker dat de pubquiz een succes zal worden? Dat is simpel. Deze online pubquiz is gekozen tot de leukste van heel Nederland. Deze online groepsactiviteit is volledig coronaproof. Iedereen deelt mee vanuit zijn eigen huis. Perfect voor bijvoorbeeld tijdens de vrijmibo. Er worden team gevormd van 4 á 5 personen. De teams houden onderling samen contact bijvoorbeeld via Microsoft Teams of Skype.

De quiz wordt gepresenteerd vanuit een speciaal ingerichte studio. De online pubquiz zit bomvol: Fotorondes, audiorondes en vragenrondes over allerlei onderwerpen. Een leuke manier om te testen wie binnen de organisatie beschikt over de meeste algemene kennis.

Gek op Holland quiz

Deze quiz is misschien wel de gezelligste van heel Nederland. De vragen zijn gebaseerd op de onderdelen zoals bekend van televisie. Iedereen speelt mee vanuit huis. In teams of individueel. Zet de tulpjes, kaasjes en borrelnootjes maar op tafel en het meezingen kan beginnen. Wie van je collega’s weet de meeste vragen over ons kikkerlandje goed te beantwoorden? De gek op Holland quiz wordt live gepresenteerd. De bekende onderdelen: raad het lied of niet, kaaswerpen, raad de plaat, tv-fragmenten, raad de BN’ers komen allemaal voorbij. Aan gezellige coronaproof uitstapjes geen te kort.

Online winter bingo

Willen jullie liever de donkeren wintermaanden wat opvrolijken? Dat kan! Got Snowballs?! Winter Game is dé manier. In deze game is alleen ruimte voor het beste van het beste. Lukt het jullie team om cool te blijven? Ook dit uitje wordt vanuit huis gespeeld. In virtuele teams. Deze game is gepasseerd op de bekende quaranteambuilding, maar dan in winterse sferen. Ga aan de slag met breinbrekende raadsel, baan jezelf een weg door de escape games en beantwoord allerlei toffe quizvragen. Ga vanuit huis de strijd aan en laat zien dat jij snowballs hebt! Dit coronaproof uitstapje is voor ieder wat wils. Ook beschikbaar in de ‘normale’ versie: Quaranteambuilding!

 

Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers