Coronaproof uitje

Coronaproof uitje

Uitjesbazen Redactie Advies

We zien elke dag het aantal coronabesmettingen oplopen. Er komen dagelijks veelal nieuwe en strengere maatregelingen bij. Ondanks alles is het belangrijk om contact met elkaar te blijven houden. Er wordt ook gesproken over ‘pandemirritaties’. Veel mensen merken dat zij de laatste maanden een korter lontje hebben dan normaal. Wij vinden dat helemaal niet gek. Iedereen heeft zijn eigen irritaties, maar in tijden zoals deze kan stress hoog oplopen.   

Momenteel merken we pas hoeveel waarden we eigenlijk hechten aan dat gesprek ene gesprek bij de koffiemachine. Een online bedrijfsuitje kan weer even zorgen voor die ontspanning en afleiding.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Online escape room

Escape rooms zijn de laatste jaren erg populair geworden in Nederland. Met de huidige maatregelingen wordt het lastig om mijn alle in een ruimte te staan. Dé oplossing: een online escape room. Elke deelnemer ontvangt thuis een eigen pakketje. Tover jullie eigen huis tot een ware escape room. De game begint meteen bij het openen van het pakketje. Het is aan de medewerkers om onderling om de puzzels samen op te lossen. Een escape game vraagt een goede onderlinge samenwerking. Het spannendste coronaproof uitje voor jou thuis!

Quaranteambuilding

Een coronaproof uitje dat momenteel de nummer een is in Nederland is Quaranteambuilding. In deze game is het beste van allerlei verschillende uitjes in een unieke game verzameld. Tijdens dit gekke teamuitje komt alles samen en barst er een ware strijd los! Welk team weet de meeste punten te behalen? Beantwoord uitdagende quizvragen, voer hilarische doe-opdrachten uit en ga een de slag met breinbrekende puzzels. Met deze game kunnen jullie gegarandeerd samen lachen en ontspannen.

Online bingoshow

Toe om weer even met elkaar te kunnen lachen? Dan is een online bingo dé perfectie optie. Dit is niet de bingo zoals je hem kent. Iedereen zit thuis achter zijn laptop braaf te wachten met een bingokaart. Er komen allerlei hilarische rondes voorbij. Een dansronde, turboronde en buitenlandse ronde, dit is echt next level bingo. De bingo kan zowel individueel als in teamverband gespeeld worden. Wel zo goed voor het teamverband ;).

Borrelpakket

Tijdens een online groepsactiviteit kan wat lekkers om te snacken natuurlijk niet ontbreken. Met een borrelpakket wordt een coronaproof uitje helemaal compleet. Dit pakket is voor ieder wat wils! Maak jullie uitje op deze manier nog gezelliger.

Gek op Holland online quiz

Gek op Holland online quiz

  • Een online quiz gebaseerd op het tv-programma Ik hou van Holland.
  • Met spellen zoals bekend van televisie: raad het lied of niet, kaaswerpen, raad de BN-er, het rad en nog veel meer.
  • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.
Online Quiz

Online Quiz

  • Online quiz, speciaal gemaakt voor groepen tot 10 personen.
  • Geschikt voor ieder niveau, met diverse rondes: algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog meer.
  • Dat helemaal vanuit huis. Dus volledig coronaproof!

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.