Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Coronaproof personeelsuitje

Uitjesbazen Redactie Advies

Breng collega’s samen met een personeelsuitje vanuit huis

Collega’s die elkaar weken, maanden of zelfs bijna een jaar niet gezien hebben! Daar hebben wij dé perfecte oplossing voor. De eerste coronabesmetting in Nederland is vastgesteld op 27 februari 2020. Dit houdt in dat het coronavirus ons al bijna een jaar in zijn macht heeft. Nu is het zo dat je zo veel mogelijk thuis moet blijven en dus ook moet werken. Juist nu is dé tijd dat we met elkaar verbonden moeten blijven. Om eenzaamheid te voorkomen. Het personeelsuitje was normaal gesproken de perfecte gelegenheid om in contact te blijven met je collega’s. Deze jaarlijkse gelegenheid mag dankzij corona dus ook niet doorgaan 🙁

Of toch wel…

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Hoe ziet een coronaproof personeelsuitje eruit?

Personeelsuitjes, maar dan op een coronavriendelijke manier. Het is mogelijk! Uitjesbazen komt met teambuilding op afstand. Bij Uitjesbazen betekent dit natuurlijk niet alleen maar teambuilding. Nee, tijdens een online bedrijfsuitje van Uitjesbazen heb je ook ontzettend veel lol!

De maatregelen van het RIVM zijn op dit moment alles behalve geschikt voor het organiseren van personeelsuitjes. Zou je denken… Normaal gesproken biedt Uitjesbazen uitjes aan op locatie. Daar had het coronavirus niet zo’n zin in helaas. Maar wij zouden Uitjesbazen niet zijn als we hier geen oplossing op zouden verzinnen. We zijn flink aan het brainstormen geweest om dit te fixen. En die manier is er gekomen! Hou je van Holland? Ben je echt een bingofanaat? Of speel je toch liever een quiz met óf zonder gekke doe-opdrachten? De live groepsactiviteiten zijn geheel online en daarmee dus 100% coronaproof.

Liever een coronaproof personeelsuitje wat gedeeltelijk offline is? Ook dit is geheel mogelijk! We bieden online escape rooms aan om thuis te spelen! Medewerkers krijgen dan een pakketje thuis gestuurd om vervolgens samen met teamgenoten te ontsnappen.

Wil je graag persoonlijk advies ontvangen van een van onze experts over welk uitje het best jouw bedrijf past? Bel dan naar: 0413 – 302773

Gek op Holland online quiz

Gek op Holland online quiz

 • Een online quiz gebaseerd op het tv-programma Ik hou van Holland.
 • Met spellen zoals bekend van televisie: raad het lied of niet, kaaswerpen, raad de BN-er, het rad en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.
Online Bingo show

Online Bingo show

 • De meest hilarische online bingo show van Nederland! Vrolijk, gezellig en met humor gepresenteerd.
 • Live presentatie door een enthousiaste bingo master. Iedereen speelt individueel mee vanuit huis met eigen bingokaarten.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers