Online teambuildingactiviteit met een Italiaans borrelplankje

Coronaproof personeelsfeest

Uitjesbazen Redactie Advies

Een personeelsfeest is het moment om medewerkers in het zonnetje te zetten. Helaas is dit momenteel lastig. De maatregelingen van COVID gooien roet in het eten. Het afgelopen jaar hebben veel bedrijven noodgedwongen personeelsfeesten moeten cancelen. Gelukkig leven we in de 21ste eeuw en is het internet al uitgevonden. Het organiseren van coronaproof personeelsfeest is de oplossing.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Waarom een personeelsfeest organiseren?

Een personeelsfeest is niet alleen gezellig, maar heeft ook nog verschillende voordelen. Wij hebben de verschillende voordelen voor je op een rijtje gezet.

1. Goodwill

Een personeelsfeest zorgt voor goodwill bij de medewerkers. Een organisatie kan op deze manier aan de medewerkers laten zien dat deze gewaardeerd worden. Veelal van de medewerkers haalt motivatie op de werkvloer uit waardering die zij ontvangen voor hun werkzaamheden. Ze willen gezien worden. Door middel van een coronaproof personeelsfeest kan het personeel in de spotlights gezet worden.

2. Persoonlijk contact

Medewerkers brengen vaak de meeste tijd door met collega’s die op dezelfde afdeling werkzaam zijn. Een coronaproof personeelsfeest is een manier om andere collega’s van verschillende afdelingen in contact met elkaar te laten komen. Des te beter medewerkers elkaar kennen, hoe gemakkelijker ze elkaar zullen benaderen, mocht dat nodig zijn. Een coronaproof personeelsfeest kan een bedrijf zelfs verbeteren op efficiëntie.

3. Teambuilding

Tijdens een personeelsfeest kan er gekozen worden voor een online groepsactiviteit om het bedrijf te versterken. In deze coronatijd is teambuilding misschien wel belangrijker dan ooit te voren. Is er nog wel spraken van een WIJ gevoel? Teambuildingactiviteiten kunnen hieraan bijdragen. Medewerkers zijn net als dominostenen. Als er een niet goed staat, heeft dat effect op de rest. De individuele medewerkers zijn goed in hun werk, maar kunnen niet zonder de rest.

Het organiseren van een personeelsfeest dat 100% coronaproof is

Een coronaproof personeelsfeest klinkt leuk, maar hoe organiseer je dat? Nou, dat gaat makkelijker dan je denkt. Het enige wat je nodig hebt is internet, laptop en goede zin ;). Alle medewerkers delen thuis mee aan het personeelsfeest. Een online bedrijfsuitje is anders dan normaal, maar toch gewoon gezellig. Ga bijvoorbeeld voor quaranteambuilding, dit is dé ultieme teambuildingsactiviteit. Of toch liever wat meer spanning? Ga dan voor het een online moordspel. Dit coronaproof personeelsfeest is gegarandeerd succes, beloofd!

Gek op Holland online quiz

Gek op Holland online quiz

 • Een online quiz gebaseerd op het tv-programma Ik hou van Holland.
 • Met spellen zoals bekend van televisie: raad het lied of niet, kaaswerpen, raad de BN-er, het rad en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.
Online Quiz

Online Quiz

 • Online quiz, speciaal gemaakt voor groepen tot 10 personen.
 • Geschikt voor ieder niveau, met diverse rondes: algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog meer.
 • Dat helemaal vanuit huis. Dus volledig coronaproof!

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers