Online Teamuitjes van Uitjesbazen

Coronaproof pakket

Uitjesbazen Redactie Advies

De afgelopen maanden waar zacht uitgedrukt, intens. Van de wc papier crisis tot de Irma hype we hebben met z’n alle wat te voorduren gehad de afgelopen tijd. Maar hoe komen we deze crisis door? We zitten vrijwel allemaal thuis en proberen deze social distancing periode te overleven. Is dit niet veel makkelijker met een overlevingspakket?

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Online escape room. Voor wanneer de muren op je afkomen

Het duurt nog even voordat we kunnen ontsnappen uit deze coronatijd. Gelukkig kun je wel ontsnappen uit één van onze online escape rooms. Met een online escape room pakket wordt je in een wereld vol spanning gezogen. Speel één van onze twee online escape rooms en ga de strijd aan met de klok en met elkaar. Welke online escape rooms hebben wij? De splinternieuwe escape the firm en het meeslepende online moordspel.

Escape the firm. Het leerzame online escape room pakket

Deze leerzame online escape room staat helemaal in het teken van digitalisering, data en privacy. Leer meer over online privacy door jullie eigen datacenter, bestaand uit 4 servers, te bouwen. Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Om hierin te slagen moeten jullie verschillende puzzels oplossen terwijl een mysterieuze stem jullie begeleid. Is deze stem wel te vertrouwen? In deze bloedstollende online groepsactiviteit gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. Moge het beste team winnen!

Online moordspel.

De burgemeester is vermoord. De politie heeft al een aantal verdachten. Er is alleen één probleem: jullie zijn de verdachte. Bij dit online moordspel is het aan jullie de taak om de dader, het moordwapen en het motief te vinden. Dit doen jullie doormiddel van het bewijsmateriaal. Een pluk haar, oude klassen foto en nog veel meer helpen jullie om de moord op  te lossen. Maar let op de politie zit jullie op die hielen. Lukt het jullie de moord op tijd op te lossen?

Geen coronaproof pakket is compleet zonder een borrelpakket!

Jullie hebben een leuke online escape room gekozen. Er ontbreekt slechts één ding. Eten en drinken. Nu denken jullie vast dat zijn toch twee dingen maar met het borrelpakket van Mario&Luigi zijn jullie er helemaal klaar voor. Geniet van een heerlijk Italiaans borrelpakket tijdens een spannend online bedrijfsuitje.

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.