Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Coronaproof kinderuitje

Uitjesbazen Redactie Advies

Probeer eens een coronaproof kinderuitje

Het is momenteel een lastige tijd voor iedereen. Je moet opeens thuiswerken, waar je kids constant rondlopen. Niet alleen jij hebt last van de coronacrisis, je kinderen hebben dit ook. Geen sportwedstrijden meer. Papa en mama die de hele dag thuis zijn. Ook voor hen is het een verwarrende tijd. We snappen dit maar al te goed, want ook wij balen dat we geen uitjes op locatie kunnen organiseren. Maar wij van Uitjesbazen hebben hier natuurlijk iets op verzonnen! Wat dacht je van een online groepsactiviteit.

Het is in deze tijd heel belangrijk om toch een paar lichtpuntjes te creëren. Een gezellige middag met je klasgenootjes, vriendjes, nichtjes of neefjes. Organiseer een coronaproof kinderuitje en ga met elkaar de strijd aan, escape of kijk of het geluk aan jouw zijde staat tijdens een bingo. Genoeg keuze om je kinderen (en jezelf) te vermaken en om even te kunnen ontspannen tijdens deze crisis.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Opties voor coronaproof kinderuitjes

Kinderen t/m 12 jaar hoeven volgens het RIVM geen afstand te houden. Voor hen zouden uitjes op locatie dus nog wel kunnen! De meeste uitjes die worden aangeboden door Uitjesbazen zijn mogelijk om te personaliseren. Dit houdt in dat de moeilijkheidsgraad kan worden aangepast. Denk aan een foute bingo of bijvoorbeeld een leuke escape room op locatie.

Liever  een coronaproof kinderuitje? Dit is ook geheel mogelijk. Leuk voor jong én oud! Verschillende uitjes zijn omgezet in ‘online teambuilding coronaproof’. Speel je graag een online quiz, online bingo of toch liever van alles wat? Dan is de Quaranteambuilding echt iets voor jou! Los leuke raadsels en puzzels op, doe gekke opdrachten en zing mee met de leukste liedjes.

Wil je graag advies over wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op!

Online Quiz

Online Quiz

 • Online quiz, speciaal gemaakt voor groepen tot 10 personen.
 • Geschikt voor ieder niveau, met diverse rondes: algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog meer.
 • Dat helemaal vanuit huis. Dus volledig coronaproof!

Online Muziek Bingo

Online Muziek Bingo

 • Virtuele bingo met muzikale opdrachten. Speel individueel of in virtuele teams.
 • Streep je getallen weg door naar muziek te luisteren. Welke getallen zitten in het liedje? Welk getal zit verstopt in de artiestennaam?
 • Live presentatie door een ervaren bingo master. Vanuit een speciaal ingerichte studio. Wie wint die te gekke prijzen?
 • Quaranteambuilding

  Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.