Coronaproof Kerstpakket

Uitjesbazen Redactie Advies

De coronacrisis heeft een nieuwe betekenis gegeven aan de donkere dagen voor kerst. In deze eenzame periode is het lastig om die ouderwetse gezelligheid te voelen. Gelukkig staan wij van Uitjesbazen voor jullie klaar. Wij doen er alles aan om jullie een geweldige kerst te laten beleven. Hoe doen wij dit? Met onze leuke coronaproof online bedrijfsuitjes en coronaproof kerstpakketten natuurlijk.

Ouderwetse én coronaproof gezelligheid

Kerst is hét familiefeest van het jaar. Lekker eten, leuke spellen en samenzijn met de familie. Nu is alles net iets anders, alles moet coronaproof. Opa’s en oma’s, ooms en tantes, neefjes en nichtjes moeten allemaal op afstand blijven. Maar hoe beleef je dan toch een leuke kerst? Met ouderwetse gezelligheid. Ga bijvoorbeeld voor een online groepsactiviteit. Dit is bijna net zo leuk als gezellig samen zijn maar dan helemaal coronaproof. Speel een online quiz of virtuele pubquiz (mits het niet te gezellig wordt 😉) of ga toch voor die gouden ouwe bingo.

 

Kerstcadeau? Wat dacht je van een kerstpakket!

Ben jij iemand die heel lang nadenkt over een kerstcadeau, maar volgens in paniek raakt en zomaar iets koopt? Met een cadeaubon of riem ga je het dit jaar echt niet redden. Deze lastige tijden hebben een extra mooi cadeau nodig. Of moeten we zeggen: een extra mooi pakket. Geen reden voor paniek met een uniek kerstpakket. Coronaproof, goedgevuld en extreem gezellig. Een coronaproof kerstpakket is de ideale manier om in één klap de belangrijkste dingen van kerst samen te brengen. Dit zijn natuurlijk eten en cadeaus…….familie, we bedoelen familie. Laten wij nou net genomineerd zijn voor beste coronaproof kerstpakket van Nederland! Wij van Uitjesbazen hebben ook echt alles😊.

 

Uitpakken dat coronaproof kerstpakket

Mooi zo’n coronaproof kerstpakket, maar wat zit erin? Een kerstpakket kan van alles zijn. Vaak zit het vol met de lekkerste dingen, maar ook een bedankje. Voor het harde werk van medewerkers of voor de steun die je van familie hebt gehad. Wij van Uitjesbazen hebben een coronaproof kerstpakket samengesteld met verschillende lekkernijen en een keuze uit verschillende spellen namelijk uit: een hilarische pubquiz, een ouderwets gezellig bordspel of een meeslepende escape game. Welke ga jij kiezen?

Kerst is de tijd van samen zijn en gezelligheid. Dit jaar net een beetje anders, maar zeker niet minder belangrijk. Kom op een andere manier samen, maak het gezellig en laat zien hoeveel je om elkaar geeft!