Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Een coronaproof kerstborrel organiseren?

Uitjesbazen Redactie Advies

De feestdagen staan weer om de hoek. Het organiseren van een kerstborrel is al lastig genoeg. Laat staan nu met alle corona maatregelingen. Het is helaas niet mogelijk om een groot event te organiseren. Dit wil niet zeggen dat de kerstborrel van 2020 niet fysiek door kan gaan. Gelukkig zijn er genoegen alternatieven. Ga voor een coronaproof kerstborrel.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Horeca

Door de huidige corona maatregelen is het niet mogelijk om een kerstborrel in de horeca te vieren. In een bedrijfsgebouw mogen ook niet te veel mensen aanwezig zijn. Corona en een leuk feestje gaan helaas niet goed samen. Dit wil zeggen dat er dus in 2020 geen kerstborrel georganiseerd kan worden. Correctie: het is gelukkig wel mogelijk om een online coronaproof kerstborrel te organiseren. Wij hebben verschillende tips op een rijtje gezet, zodat je ook dit jaar kan genieten van je collega Els en haar fantastische kersttruien.

Vier tips voor een geslaagde coronaproof kerstborrel:

Dit jaar verdiend personeel het misschien nog wel meer dan andere jaren om eens flink in het zonnetje gezet te worden. Een kerstborrel is dé ultieme manier om het personeel te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Hoe kan dit op een gezellige en veilige manier? Wij hebben het voor je uitgezocht.

1. Begin op tijd met het organiseren van de coronaproof kerstborrel

Zoals het gezegde luid: goed werk heeft tijd nodig. De vraag “wat zijn de plannen voor Kerst?” wordt al vaak vroeg gesteld. Voor je het weet is er weer een ander jaar voorbij en bijna december. Er komt vaak veel kijken bij het organiseren van een online bedrijfsuitje, dus misschien de beste tip: begin op tijd met de organisatie!

2. Zet een datum vast

December is voor veel bedrijven een van de drukste maanden. Alles moet nog even snel geregeld worden voor het einde van het jaar. Agenda’s zitten deze maand dan ook vaak ook bomvol. Zorg er daarom voor dat de uitnodigingen op tijd de deur uit gaan. Stuur bijvoorbeeld alvast een ‘save the date’ kaartje. Dan weet je zeker dat de datum voor de coronaproof kerstborrel alvast geblokt kan worden!

3. Entertainment

Zoals eerder benoemd is een fysieke kerstborrel dit jaar niet mogelijk. Gelukkig zijn er genoeg online groepsactiviteiten. Speel een Online Kerstquiz om een extra kerstsfeer toe te voegen. Deze quiz wordt door niemand minder dan de kerstman gepresenteerd. Voor de liefhebbers van goede muziek is daar ook de Online Pubquiz Top 2000. Zingen, lachen, plezier wie wil dat nou niet?

4. Kerstpakket

Laten we eerlijk zijn iedereen verdiend natuurlijk een schouderklopje. Een kerstpakket ontvangen is sper leuk, maar ook om deze weg te mogen geven. Laten wij van Uitjesbazen nou ook net drie super toffe kerstpakketten aanbieden. Kerstpakket The Pubquiz zit bomvol met allerlei lekker hapjes én de leukste pubquiz voor thuis. kerspakket The Party is voor de echte feestganger. Geleverd met het leukste spel van Nederland. Het laatste maar zeker niet het minste kerspakket: Escape Me! Alleen al de doos ziet er spannend uit. Deze kan pas geopend worden als de code ontcijferd is…