Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Coronaproof feestje

Uitjesbazen Redactie Advies

Coronaproof feesten, hoe doe je dat? Nou in ieder geval niet met z’n allen op dezelfde locatie dat bordspelletje spelen zoals elk jaar om vervolgens van dezelfde borrelhapjes te snoepen. Dat is natuurlijk erg jammer… nou ja jammer? Uitjesbazen heeft dé oplossing als het gaat om het organiseren van een coronaproof feest. Of het nu een bedrijfs-, vrienden- of familiefeest is, alles is mogelijk!

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

“We like to party, party” maar dan wel met een coronaproof feestje..

We houden nu eenmaal allemaal van de oer-Hollandse gezelligheid. Leuk gezelschap, gezellig met je familie of vrienden, een lekker drankje en op het eind van de avond hele goede “karaoke” muziek (de kwaliteit van onze stemmen laten we wel achterwegen 😉). Dit missen wij in de coronatijd. Belangrijker nog, we missen elkaar. Daarom komt Uitjesbazen met een top 5 met leukste online uitjes. Op deze manier kun je alsnog een feest geven, maar dan wel helemaal coronaproof. Dankzij een online bedrijfsuitje hoef je jouw collega’s niet te missen tijdens de lockdown.

 

Geen reden voor een feestje? Maak er een!

Ons humeur was de afgelopen maanden op zijn zachts gezegd wat minder vrolijk. Wij hebben inmiddels echt wel een feestje verdient. Heb je een nieuw huisdier? Geef een coronaproof feestje. Is je pakketje bezorgd? Geef een coronaproof feestje. Kortom bijna alles kan een reden zijn voor een feestje, juist nu we dat extra hard nodig hebben. Een leuke online groepsactiviteit is dé manier om een coronaproof feestje net dat beetje extra te geven. Speel bijvoorbeeld een leuke online (pub)quiz of ga voor onze bestseller; de Quaranteambuilding, zoek de spanning op met een online Escape room of moordspel of speel een té gekke, foute bingo en maak kans op fantastische prijzen! Kortom er is voor ieder wat wils om jouw coronaproof feestje, het feestje van het jaar te maken.

Geen feest is compleet zonder hapjes!

Als echte Bourgondiërs, kunnen we natuurlijk geen feestje geven zonder lekkere hapjes en drankjes. Uitjesbazen werkt samen met Mario&Luigi, dit is een Italiaans restaurant in Erp. Zij bieden heerlijke borrelplanken aan, met allerlei Italiaanse lekkernijen. Aangezien je in deze tijd niet naar het buitenland kunt, halen we een stukje Italië naar jou!

 

Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

 • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
 • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Pubquiz

Online Pubquiz

 • Gekozen tot leukste online pubquiz van Nederland! Voor ieder niveau. Speel individueel of in virtuele teams.
 • Algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers