Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Coronaproof familiedag

Uitjesbazen Redactie Advies

Wij hebben elkaar een lange tijd moeten missen. Nu mogen we elkaar weer zien maar in kleine getallen. We hebben onze opa’s en oma’s, ooms en tantes en neefjes en nichtjes een lange tijd niet gezien. Tijdens deze coronatijd moeten wij haast een nummertje trekken om bij elkaar op bezoek te mogen, een familiedag zit er dus helemaal niet in. Of misschien toch wel? Wij van Uitjesbazen hebben een aantal ideeën voor jullie weer zien met jullie familie. Wat dacht je van een online familieacitiviteit?

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Ohana betekent familie

Een mooie uitspraak die Disney liefhebbers (of ouders van kinderen die gedwongen worden om 12 keer films zoals Frozen te kijken) zullen begrijpen. Voor degene die minder zijn ingelicht: “ohana betekend familie, familie betekend dat niemand wordt achtergelaten of vergeten”. Een mooie uitspraak voor deze bizarre tijden. Het is vrijwel onmogelijk om fysiek een familie dag te organiseren, als wij onze familie toch willen zien moeten wij het over een andere boeg gooien. Namelijk met een online groepsactiviteit.

Lachen, gieren, brullen, spanning en sensatie

Het is een hele mond vol maar zeker waar. De verschillende online uitjes zorgen voor een mooie coronaproof familiedag. Welke virtuele uitjes zijn er? Een heleboel! Een hilarische pubquiz, meeslepende online escape game, een Ik hou van Holland quiz, een online moorspel, een gouden ouwe bingo en nog meer. Deze uitjes zorgen stuk voor stuk voor plezier, zijn helemaal coronaproof en kunnen gespeeld worden met heel de familie.

Online contact blijft contact

Deze uitjes worden thuis gespeeld, achter een laptop. Jullie staan in contact met elkaar doormiddel van een live stream, zo kunnen jullie elkaar zien en horen (bijna net alsof je familie naast je zit). De antwoorden worden ingevuld door de teamcaptain via een app. Huishoudens gaan de strijd met elkaar aan, familie ruzies laaien op (grapje natuurlijk😉), er wordt bij gekletst en er is een uiteindelijke winnaar.

Kortom, een online groepsuitje is een leuke manier om tijdens de coronatijd toch een familie dag te houden. Wij komen deze tijd samen door en hebben elkaar, juist nu, hard nodig. Misschien nog een lekker borrelpakket erbij? Of ben je tijdens de lockdown toch opzoek naar een uitje voor met je collega’s? Wat dacht je van een online bedrijfsuitje!

Online Quiz

Online Quiz

 • Online quiz, speciaal gemaakt voor groepen tot 10 personen.
 • Geschikt voor ieder niveau, met diverse rondes: algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog meer.
 • Dat helemaal vanuit huis. Dus volledig coronaproof!

Online Moordspel

Online Moordspel

 • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
 • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers