Coronaproof-event-organiseren-blog-advies-personeelsuitje-bedrijfsuitje

Coronaproof event organiseren

Uitjesbazen Redactie Advies

Het lijkt misschien onmogelijk om in deze tijd een coronaproof event te organiseren. Wij zijn hier om het tegendeel te bewijzen. Tijdens deze coronatijd zitten wij allemaal thuis. We missen onze familie, vrienden en collega’s. De muren komen op ons af en we kunnen nergens naartoe. We zijn allemaal aan een ontsnapping toe. Gelukkig hebben wij van Uitjesbazen een oplossing. De online bedrijfsuitjes!

Wat zijn de online bedrijfsuitjes?

Een online bedrijfsuitje is een leuke en simpele manier om jouw coronaproof event op te leuken. Wat zijn de online bedrijfsuitjes vraag je? Waar moeten we beginnen. Een hilarische virtuele pubquiz, een oer-Hollandse Ik hou van Holland quiz, een doldwaze quaranteambuilding of een van onze online escape rooms en nog veel meer! Er zijn dus genoeg verschillende keuzes voor een online bedrijfsuitje. Een event is altijd leuker met iets leuks om te doen. Met één van de online bedrijfsuitjes heeft u een mooie invulling voor uw event. Dit maakt uw event extra speciaal.

Organisatie stress? Geen zorgen met onze online bedrijfsuitjes

Het allermooiste van onze online bedrijfsuitjes is dat je vrijwel niks hoeft te doen! Het organiseren van een event kan veel stres opleveren. Wij van Uitjesbazen zijn hier om het werk uit jouw handen te nemen. Hoe wij dit doen? Door persoonlijk contact en professionele begeleiding. Wij nemen de organisatie van jullie online bedrijfsuitje van u over. Je kunt er zelf voor kiezen om voor één van de borrelpakketten van Mario&Luigi te gaan. Zo worden jouw collega’s voorzien met hapjes en drankjes en valt er weer een last van jouw schouders😉.

Maak jullie event extra speciaal

Buiten een overheerlijke borrelbox en een mooi coronaproof event is het ook nog mogelijk om uw game te personaliseren. Voeg een ronde met vragen over jullie bedrijf toe om jouw online bedrijfsuitje event nog specialer te maken. Dit bied net dat extra’s😉.

Kortom met een leuke online groepsactiviteit, een overheerlijke borrelbox en een gepersonaliseerde ronde wordt jouw online event een groot succes!

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

 • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
 • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Bingo show

Online Bingo show

 • De meest hilarische online bingo show van Nederland! Vrolijk, gezellig en met humor gepresenteerd.
 • Live presentatie door een enthousiaste bingo master. Iedereen speelt individueel mee vanuit huis met eigen bingokaarten.
Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

 • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
 • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Pubquiz

Online Pubquiz

 • Gekozen tot leukste online pubquiz van Nederland! Voor ieder niveau. Speel individueel of in virtuele teams.
 • Algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.