Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Coronaproof

entertainment

Uitjesbazen Redactie Advies

Sinds het begin van coronacrisis is er een nieuw probleem op de voorgrond getreden: verveling. Wij hebben ons met z’n alle nog nooit zo erg verveeld als in 2020. Wij zijn zelfs zo wanhopig dat iedereen de klusjes die al maanden of jaren worden uitgesteld nu eindelijk aan gaat pakken. Behalve de bouwmarkt plat lopen en het dagelijkse uitje naar de supermarkt is er niet veel te doen. Daarom komt Uitjesbazen met een aantal tips om de verveling tegen te gaan. Door coronaproof entertainment.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Ga terug naar die gouden ouwe tijd

In de laatste jaren is er steeds meer bijgekomen om te doen. Nu wij “vast” zitten in deze coronatijd vallen veel van deze opties weg. We zijn er zo aan gewend geraakt dat het bijna een afkicken is. Vroeger waren andere activiteiten populair als nu, maar veel van deze bezigheden komen nu terug. Denk hierbij bijvoorbeeld aan puzzelen, lezen en bordspellen. Nu wij Netflix leeg hebben geplunderd en het zelfs zat zijn om series te bindgen gaan we weer massaal puzzelen en lezen. Zo houden we onszelf toch nog bezig.

Grootste hype: online uitjes

Buiten puzzelen, lezen en bordspellen wordt ook iets anders steeds populairder: de online uitjes. Nu wij niet fysiek met elkaar kunnen afspreken zijn de online groepsactiviteiten helemaal in. Wat zijn de online groepsactiviteiten? Denk bijvoorbeeld aan een hilarische pubquiz, een meeslepende online moordspel of een spannende escape the firm. Op deze manier kunnen jullie toch samen iets ondernemen maar dan helemaal coronaproof.

Het grootste vermaak gebeurt met elkaar

Zo’n online uitje of een puzzel is allemaal leuk en aardig maar het allerbelangrijkste is elkaar. De meeste gezelligheid beleven samen met onze vrienden, familie of collega’s. Tijdens het spelen van één van de coronaproof entertainment spellen vanuit achter jullie laptop kunnen jullie daarom contact met elkaar houden doormiddel van een live stream. Op deze manier kunnen jullie leuk bij kletsen terwijl jullie bijvoorbeeld een online quiz spelen.

Kortom, het beste coronaproof entertainment tijdens deze coronacrisis zijn familie, vrienden en collega’s. Nu wij weer volop aan het lezen en puzzelen zijn willen wij nog steeds wat samen ondernemen. Een online bedrijfsuitje biedt de oplossing. Ga de strijd met elkaar aan en houd contact. Contact is namelijk iets wat we erg hebben gemist en ook zeker nodig hebben.

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

 • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
 • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Pubquiz

Online Pubquiz

 • Gekozen tot leukste online pubquiz van Nederland! Voor ieder niveau. Speel individueel of in virtuele teams.
 • Algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.