Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Coronaproof energizers

Uitjesbazen Redactie Advies

Deze korte opdrachten om het energieniveau te verhogen zijn in deze coronatijd extra hard nodig. De korte spellen zijn ideaal om het enthousiasme binnen een team op te krikken. We hebben allemaal een iets slechter humeur de afgelopen maanden. Een korte online quiz of opdracht is dus ideaal als sfeer maker. Wij van Uitjesbazen leveren een aantal tips en tricks voor jullie coronaproof energizer.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Kennis maken met nieuwe taken. Laat door een online quiz jullie hersenen kraken!

Een coronaproof energizer kan een leuke manier zijn om een nieuwe collega aan het team te introduceren of om kennis te maken met nieuwe taken. Een online quiz is een grappige en leuke manier voor een korte kennismaking. Maak een korte vragen lijst over het bedrijf, het team, de werktijden of werkzaamheden. Zo breng je nieuwe informatie op een leuke manier over en heerst er een gezellige sfeer. Het is bij veel uitjesbureaus zelfs mogelijk om een gepersonaliseerde ronde toe te voegen aan een online quiz. Op deze manier heb je een leuke energizer en een leuk online bedrijfsuitje.

Een goed begin is het halve werk

Een energizer is een goede manier om de productiviteit een boost te geven. Na een leuke energizer en een dag vol productiviteit en werkzaamheden is het tijd voor wat ontspanning. Er is geen betere manier om wat stoom af te blazen als met een online groepsactiviteit zoals een online quiz of Virtuele bingo. Willen jullie de ludieke sfeer van de energizer doorzetten? Ga dan voor de doldwaze quaranteambuilding.

Online quiz, online werk, online evenwicht

Het is belangrijk om het evenwicht te vinden tussen werk en ontspanning. Met jouw baan is het werk wel geregeld, de ontspanning regel je met een online quiz en een energizer. Zo blijft de productiviteit binnen jouw team hoog en heerst een goede werksfeer. Dat wilt toch iedereen?

Online Quiz

Online Quiz

  • Online quiz, speciaal gemaakt voor groepen tot 10 personen.
  • Geschikt voor ieder niveau, met diverse rondes: algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog meer.
  • Dat helemaal vanuit huis. Dus volledig coronaproof!

Online Bingo show

Online Bingo show

  • De meest hilarische online bingo show van Nederland! Vrolijk, gezellig en met humor gepresenteerd.
  • Live presentatie door een enthousiaste bingo master. Iedereen speelt individueel mee vanuit huis met eigen bingokaarten.
Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.