Coronaproof cadeau

Uitjesbazen Redactie Advies

Zit jij net zoals bijna iedereen in de cadeaustress? Struin jij over het internet of door de winkelstraten als een kip zonder kop in de hoop om dat ene leuke cadeau te vinden? Wij leven met je mee, want tijdens de coronatijd is het nog extra lastig om HET cadeau te vinden. Daarom komen wij van Uitjesbazen met tips voor het ideale coronaproof cadeau.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Een cadeaubon als coronaproof cadeau? Echt niet!

Ben jij één van die personen die in paniek raakt en maar gauw een cadeaubon koopt? Daar red je het nu echt niet mee. Tijdens deze coronacrisis missen wij persoonlijk contact. Hierom moet jouw coronaproof cadeau extra speciaal en persoonlijk zijn. Nog geen idee? Kies voor een online groepsactiviteit. Op deze manier geef je een persoonlijk cadeau en kun je ook in deze coronatijd een uitje cadeau geven. Is dat niet even bijzonder?

Coronaproof cadeau, coronaproof spel, coronaproof uitje

Kortom een heleboel coronaproof. Maar wat zijn de coronaproof cadeaus? Er is een ruime keuze uit verschillende online teamuitjes. Ga bijvoorbeeld voor een spannende online moordspel  of voor de meeslepende escape the firm. Genoeg keuze dus en stuk voor stuk ideaal als cadeautje. En het is ook nog mogelijk om de games te personaliseren. Op deze manier geef jij een extra speciaal cadeau.

Borrelbox

Wil jij jouw coronaproof cadeau extra bijzonder maken? Ga dan voor een borrelpakket. Zo kunnen jullie een game spelen met en snack en een borrel. Dit maakt de ervaring nog leuker. Wij werken samen met de cateraar Mario&Luigi, zij hebben een mooi aanbod aan verschillende overheerlijke Italiaanse borrel pakketen.

Tijdens deze coronatijd is het extra moeilijk om een goed cadeau te vinden. Het is al helemaal moeilijk om een uitje cadeau te geven. Kies daarom voor een online bedrijfsuitje. Op deze manier gaan jullie voor een leuke activiteit die jullie coronaproof kunnen spelen. Met een coronaproof cadeau worden onze feestdagen extra speciaal. Denk aan een ander.

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.