Coronaproof borrelen

Uitjesbazen Redactie Advies

Het coronavirus gooit roet in het eten voor veel van onze sociale events. Geen vrijdagmiddag borrel, gezellig op de koffie bij familie of een kort gesprek voeren in de supermarkt. Toch hebben wij behoefte aan sociaal contact, we hongeren naar iets om te doen of om ergens heen te gaan. Wij van Uitjesbazen stillen deze honger met onze tips, online uitjes en jawel, onze eigen borrelpakketten!

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Hoe maak je een coronaproof borrel nóg gezelliger?

De vrijdagmiddagborrel is een gemist fenomeen op dit moment. Het lekker afsluiten van een drukke werkweek en het inluiden van het weekend samen met je collega’s. Maar niet getreurd! Online borrelen is tegenwoordig hot en happening! Iedereen schenkt thuis een drankje in voor zichzelf, om vervolgens gezellig met elkaar te kletsen. Wat nu om die “vrijmibo” wat op te spicen? Het spelen van een “online quiz” of “online bingo” zorgt ervoor dat jullie strijdlust op peil wordt gesteld.

Het is door COVID-19 erg lastig om door te gaan met teambuilding. Je ziet je collega’s bijna niet en de interactie is niet erg aanwezig. Het is dus de hoogste tijd voor een online bedrijfsuitje. Wat als we er voor zorgen dat je óók nu een leuke tijd hebt met collega’s? Uitjesbazen heeft home games ontwikkeld die niet alleen leuk en gezellig zijn, maar ook nog eens het teamverband versterken! Strijd samen met je team in een online quiz tegen de rest en wie weet ga jij ervandoor met de winst!

6 tips voor coronaproof borrelen!

We kunnen jammer genoeg niet fysiek met elkaar afspreken. Sociaal contact is echter heel belangrijk tijdens dat we door dit coronavirus worden geterroriseerd.

Tip 1: zorg voor een goede internetverbinding

In tijden van corona is een goede internetverbinding van cruciaal belang! Als je gezellig samen online wil gaan borrelen en je internetverbinding werkt niet, hoe zorg je dan voor de goede connectie met je collega’s? :-).

Tip 2: plan een datum en tijdstip

Het is belangrijk om een datum en tijdstip te plannen, om vervolgens iedereen hiervoor uit te nodigen. Zo weten de deelnemers ook wanneer ze worden verwacht! Wel zo gezellig als iedereen mee kan borrelen ;-).

Tip 3: zorg voor gezellige deelnemers

Of je nu borrelt met vrienden, collega’s of familie, zorg ervoor dat je alleen gezellige mensen uitnodigt. Je hebt natuurlijk geen zin in gezeur, laat staan digitaal gezeur. Nodig de meest leuke mensen uit voor de coronaproof borrel en het is weer net zo gezellig als voorheen!

Tip 4: schenk iets lekkers voor jezelf in

Coronavirus? Heel fijn, maar ik ga toch liever aan de wijn! Het klinkt misschien wel als een uitspraak van Martien Meiland maar het is eigenlijk wat we allemaal willen zeggen. Geniet tijdens de online borrel van een heeeel groot glas wijn of bier (hebben jullie na deze lastige tijd wel verdiend). Zorg dus voor een lekker hapje en drankje wanneer je gaat borrelen. En zorg ervoor dat je genoeg in huis hebt. We weten allemaal dat een borrel nog wel eens uit de hand kan lopen ;-).

Tip 5: maak het extra gezellig met een groepsactiviteit

Doordat je virtuel met elkaar praat, kun je niet verschillende gesprekken tegelijk voeren. Dit kan lastig zijn en ervoor zorgen dat je borrel meer een kringgesprek wordt. Dat wil natuurlijk niemand. Organiseer dus een verrassende online groepsactiviteit! Zo heb je allemaal hetzelfde doel, zoals winnen of escapen! Wat dacht je van een foute online bingo, een hilarische online pubquiz of een meeslepende online escape room.

Tip 6: neem goede zin mee!

Dit klinkt misschien cliché, maar het is wel waar. Als je geen zin hebt, moet je ook zeker niet deelnemen. Het is immers geen verplichting en houdt het wel zo gezellig voor de rest.

Voor wie aan het einde van de game heeft verloren: wees niet getreurd, pak nog wat lekkers en neem nog een drankje. Ook de winnaars kunnen natuurlijk lekker genieten van een hapje of van een (overwinnings) drankje. Samen maken jullie er een leuke dag van.

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.