Online teambuildingactiviteit met een Italiaans borrelplankje

Coronaproof borrel

Uitjesbazen Redactie Advies

Het coronavirus gooit roet in het eten voor veel van onze sociale events. Geen vrijdagmiddag borrel, gezellig op de koffie bij familie of een kort gesprek voeren in de supermarkt. Toch hebben wij behoefte aan sociaal contact, we hongeren naar iets om te doen of om ergens heen te gaan. Wij van Uitjesbazen stillen deze honger met onze tips.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Coronavirus? Heel fijn, maar ik ga toch aan de wijn!

Het klinkt misschien wel als een uitspraak van Martien Meiland maar het is eigenlijk wat we allemaal willen zeggen. Er zijn gelukkig genoeg manieren om te borrelen die rekening houden met het coronavirus. De laatste maanden zijn de virtuele uitjes enorm in opkomst. Geniet tijdens een heeeel groot glas wijn of bier (hebben jullie na deze lastige tijd wel verdiend, denk maar eens aan al die speciale Duitse biermerken hmm) van een online groepsactiviteit. Allemaal heel leuk en aardig maar wat zijn deze virtuele uitjes? Nou er zijn een hoop verschillende online uitjes denk hierbij aan een hilarische pubquiz, een meeslepende escape game en ik hou van holland quiz of een klassieke bingo (maar dan net iets anders).

Dikke pret met een borrelpakket

Krijg je de sfeer er niet helemaal in tijdens de coronaproof borrel? Zelfs niet met een geweldige virtueel uitje? Ga dan voor een borrelpakket. Met een borrelpakket bespaar jij jezelf een hoop werk en het brengt ook nog eens extra sfeer bij de coronaproof borrel. Het pakket wordt verder ook bezorgd dus geen stress over een het coronavirus. Er zijn vele aanbieders van borrelpakketten. Ga bijvoorbeeld voor een heerlijk Italiaans borrelpakket van Mario&Luigi.

Dan maar een virtuele groet als dat moet

We kunnen jammer genoeg niet fysiek met elkaar afspreken. Sociaal contact is echter heel belangrijk tijdens dat we door dit coronavirus worden geterroriseerd. Een online groepsactiviteit biedt een mooie uitweg. Deze wordt gespeeld vanaf achter jullie laptop. Jullie kunnen doormiddel van een livestream samen overleggen, bij kletsen en jullie strategie bepalen. Het is namelijk niet alleen gezellig met elkaar borrelen maar het is ook strijd om de winst.

Voor wie aan het einde van de game heeft verloren: wees niet getreurd, pak nog wat lekkers en neem nog een drankje. Ook de winnaars kunnen natuurlijk lekker genieten van een hapje of van een (overwinnings) drankje. Samen maken jullie er een leuke dag van tijdens dit online bedrijfsuitje.

 

Gek op Holland online quiz

Gek op Holland online quiz

 • Een online quiz gebaseerd op het tv-programma Ik hou van Holland.
 • Met spellen zoals bekend van televisie: raad het lied of niet, kaaswerpen, raad de BN-er, het rad en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.
Online Quiz

Online Quiz

 • Online quiz, speciaal gemaakt voor groepen tot 10 personen.
 • Geschikt voor ieder niveau, met diverse rondes: algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog meer.
 • Dat helemaal vanuit huis. Dus volledig coronaproof!

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers