Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Coronaproof bedrijfsuitje

Uitjesbazen Redactie Advies

Op zoek naar hét coronaproof bedrijfsuitje van het jaar? Kies uit een escape room, Quaranteambuilding of moordspel. Maar dan net effe anders… Het jaarlijkse bedrijfsuitje is een bekend fenomeen. Een leuke activiteit in combinatie met een hapje, drankje en gezelligheid van je collega’s. Ondanks corona kan dit ook nú een onvergetelijke dag worden. Alle aspecten van een bedrijfsuitje die je gewend bent, maar dan… online.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Een coronaproof bedrijfsuitje organiseren

Het is ontzettend belangrijk om in contact te blijven met je collega’s. Juist nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven van meneer Rutte. Een coronaproof bedrijfsuitje is dé manier om een gezamenlijke activiteit te spelen. Kom uit de sleur van thuiswerken door een interactief online bedrijfsuitje van Uitjesbazen! Ga de strijd aan met die favoriete collega, show je beste moves tijdens crazy 88 of ga op zoek naar de dader van de moord op jullie directeur……

Quaranteambuilding als coronaproof bedrijfsuitje

Onze ‘Quaranteambuilding’ is ideaal om te spelen als kerst activiteit. Beantwoord verschillende vragen, voer te gekke opdrachten uit en los de diverse raadsels en puzzels op. Zoek je liever wat meer spanning op dan is ‘het Moordspel’ of ‘Escape The Firm’ echt iets voor jou! Zou de kerstman vermoord zijn door die ene collega, die je al zo verdacht vond of is je intuïtie toch niet zo juist als je dacht? Doordat de uitjes te personaliseren zijn in jouw gewenste verhaallijn en huisstijl is er een tal aan mogelijkheden!

Een borrelbox

Op zoek naar een lekker hapje en drankje tijdens jouw online groepsactiviteit? Ook dit kunnen wij regelen voor jou! Uitjesbazen werkt samen met Mario&Luigi. Zij hebben dé perfecte Italiaanse borrelbox voor jou. Lekkere ambachtelijke Italiaanse hapjes en drankjes op een leuke borrelplank. Wie wil dat nou niet?!

99,9% succes gegarandeerd! 😉

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.