Coronaproof afspreken met familie en vrienden, gewoon vanuit huis

Coronaproof afspreken

Uitjesbazen Redactie Advies

We zitten momenteel midden in een lockdown. De strenge regels zorgen ervoor dat we minder contact met elkaar hebben. Coronaproof afpreken met vrienden of familie is een stuk lastiger. Dit vraagt om een andere aanpak. Online zijn er genoeg mogelijkheden om toch 100% coronaproof af te kunnen spreken. Wij van Uitjesbazen hebben verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Thuis coronaproof afspreken

Mis jij je vrienden ook zo? Voorlopig zullen we nog wel even thuis moeten blijven in verband met het besmettelijke coronavirus. Met vrienden afspreken gaat voorlopig nog niet gebeuren. Gelukkig zijn er ook veel mogelijkheden om dit vanuit huis te doen! We leven in een tijd waarin (bijna) alles online mogelijk is. Coronaproof afspreken was nog nooit zo makkelijk. Trommel je besten vrienden op en laat jullie coronaproof avondje maar beginnen! Tijd voor een online groepsactiviteit.

Spelletjesavond organiseren

Op zoek naar spelletjes die je online samen kunt spelen? Quaranteambuilding is op dit moment de nummer 1 quarantaine game. In deze game is het beste van het beste verzameld. Deze online game bestaat uit meerdere afwisselende rondes, dus leuk voor iedereen. Beantwoord uitdagende quizvragen, volbreng hilarische doe-opdrachten en los breinbrekende puzzels op. Bij deze game wordt er gebruik gemaakt van een app waarin je alle vragen beantwoordt en je de score live kan volgen. Hoe tof is dat?! 

Wil je testen wie van je vrienden beschikt over de meeste algemene kennis? Organiseer een online pubquiz. Anders dan normaal, maar toch gewoon net zo tof. Gevarieerd, spannend, grappig en vooral erg gezellig. Met fotorondes, audiorondes en vragenrondes over allerlei onderwerpen. Klik hier voor meer informatie over de leukste pubquiz van Nederland.  

In voor een wat spannender avondje? Dat kan. Het online moordspel zorgt gegarandeerd voor een spannende avond. Los samen met jouw vrienden een bloedstollende moorzaak op. Onderzoek de moordzaak stap voor stap via een speciale website. Het online moordspel speel je vanuit je eigen huis, gewoon vanaf je eigen computer. 100% coronaproof afspreken. Zet die snacks maar klaar! 

Online bijeenkomst

Bij een online spelletjesavond kan een online stream niet ontbreken. Met behulp van tools, zoals Zoom, Skype of Microsoft Teams kunnen groepen toch virtueel bij elkaar komen. Er zijn vele tools die hierbij gebruikt kunnen worden. In de blog ‘Teamuitje organiseren in coronatijd’ gaan we uitgebreid in op welke tools er zijn en de voor en nadelen.  

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.