Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

Coronaproof afscheid nemen van een collega

Uitjesbazen Redactie Advies

Afscheid nemen van een collega is altijd lastig. Je bent er aan gewend geraakt om elkaar 4 of 5 keer per week te zien. Tijdens de coronatijd valt dit afscheid nemen nog zwaarder, je hebt elkaar al lang niet gezien en er is geen afscheidsborrel. Of toch wel? Hieronder vind je een aantal leuke tips om het afscheid dragelijker te maken.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Home office? Wat dacht je van een home screen!

De meeste van ons werken vanuit huis. Of het nu vanuit een studeerkamer is of in een geïmproviseerd kantoor aan de keukentafel. Wij doen allemaal ons best om het beste te maken van thuiswerken. Onze meetings zijn veranderd naar online meetings, ons onderling contact is helemaal digitaal en ons bij geklets vind plaats doormiddel van een online stream. Waarom doen wij dat ook niet voor het afscheid van een collega? We kunnen geen fysieke afscheidsborrel houden? Dan doen we het toch online! Tijdens deze coronatijd zijn de online uitjes in opkomst. Deze uitjes zijn een leuke manier om coronaproof een teambuilding of afscheid te organiseren.

Afscheid nemen was nog nooit zo leuk!

Ga niet voor een standaard afscheid borrel maar kies voor een online groepsactiviteit. Neem bijvoorbeeld deel aan een hilarische online pubquiz, een meeslepende online escape game, een spannende online moordgame, of een gouden ouwen bingo. Op deze manier krijg je bijna zin in het afscheid (dit mag je natuurlijk nooit tegen je collega zeggen😉). Deze uitjes zijn stuk voor stuk gezellig, coronaproof en uitdagend. Het is zelfs mogelijk om deze online bedrijfsuitjes te personaliseren, zo wordt het afscheid helemaal uniek en persoonlijk.

Een mooi afscheid kan niet op een lege maag

Jullie zitten thuis achter een scherm. Jullie spelen een geweldige game. Maar dan! Je maag knort, jullie zijn vergeten voor eten en drinken te zorgen. Een coronaproof afscheid op een lege maag kan natuurlijk niet. Kies daarom voor een borrelpakket. Dit bespaard een hoop werk, is harstikke lekker en maakt het afscheid extra speciaal. Kies bijvoorbeeld voor een Italiaans borrelpakket van Mario & Luigi.

Nu jullie samen, met een hapje en een drankje, een mooie game spelen zit er nog maar één ding op. Genieten. Geniet samen met jouw collega’s van een bijzonder afscheid tijdens deze online groepsactiviteit.

Online Pubquiz

Online Pubquiz

 • Gekozen tot leukste online pubquiz van Nederland! Voor ieder niveau. Speel individueel of in virtuele teams.
 • Algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

 • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
 • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.