fbpx

Coronaproof afscheid

Coronaproof afscheid nemen van een collega. Dat doe je zo!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Ondanks corona toch memorabel!

Afscheid nemen van een collega is altijd lastig. Je bent er aan gewend geraakt om elkaar 4 of 5 keer per week te zien en je hebt misschien wel intensief samen gewerkt met deze persoon. Tijdens de coronatijd valt dit afscheid nemen nog zwaarder, je hebt elkaar al lang niet gezien en er is geen afscheidsborrel. Dit kan natuurlijk niet. Deze collega verdient net zoals zijn of haar voorgangers een waardig afscheid. Hieronder een aantal tips om coronaproof, maar toch op een geweldige, memorabele manier afscheid te nemen van een collega!

Afscheid nemen was nog nooit zo leuk!

Ga niet voor een standaard afscheid borrel achter een computer scherm, maar kies voor een online groepsactiviteit! Neem bijvoorbeeld deel aan een hilarische online pubquiz, een meeslepende online escape game, een spannende online moordgame, of een super gave Foute Bingo Show! Op deze manier krijg je bijna zin in het afscheid (dit mag je natuurlijk nooit tegen je collega zeggen). Deze uitjes zijn stuk voor stuk gezellig, coronaproof en uitdagend. Het is zelfs mogelijk om deze online bedrijfsuitjes te personaliseren. Deel het uitje zo in dat jou bijna ex-collega extra veel in het zonnetje gezet word. Zo is het afscheid helemaal uniek en persoonlijk.

Bekijk al onze online uitjes Offerte aanvragen

Image

Een mooi afscheid kan niet op een lege maag

Jullie zitten thuis achter een scherm. Jullie spelen een geweldige game. Maar dan! Je maag knort, jullie zijn vergeten voor eten en drinken te zorgen. Een coronaproof afscheid nemen op een lege maag, dat kan natuurlijk niet. Kies daarom voor een borrelpakket. Dit bespaart een hoop werk, is super lekker en maakt het afscheid extra speciaal. Met ons aanbod aan borrelpakketten kun je haast niet missen!

Nu zitten jullie een geweldige groepsactiviteit te doen onder het genot van een hapje en een drankje. Er zit nog maar een ding op. Genieten van die laatste momenten met die ene collega en lol maken!

Ontdek onze borrelpakketten!

Wij zetten dé kroon op jullie afscheid!

Neem gerust contact met ons op als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van het perfecte afscheid!

Offerte aanvragen 0413-302773