Coronaproof activiteiten

Uitjesbazen Redactie Advies

Een coronaproof activiteit?! Je leest het goed: ze bestaan echt. Er wordt momenteel veel gezocht naar uitjes en activiteiten die coronaproof zijn. In deze vreemde tijd missen we het om met zijn alle samen te zijn. Simpele dingen die we eerst als normaal zagen, zijn momenteel niet meer zo normaal. Afgelopen maanden heb je je vrienden en familie niet zo vaak kunnen zien. Tot nu! Er zijn namelijk genoeg coronaproof teambuilding activiteiten die gewoon door kunnen gaan.

Direct een overzicht bekijken van online groepsactiviteiten?

Teamuitje op afstand

We werken tegenwoordig massaal vanuit huis. Het op afstand werken lijkt de nieuwe norm te worden. Hierdoor begint het gemis van collega’s inmiddels ook bij velen te komen. Thuiswerken is dan ook niet echt stimulerend voor het onderlinge teamgevoel. Juist nu is het belangrijker dan ooit om voor verbinding te zorgen. Gelukkig kan er nog gewoon aan teambuilding gedaan worden, maar dan vanuit huis. Wat dacht je van een online bedrijfsuitje!

Home games

Ook in tijden als deze is er behoefte aan ontspanning en gezelligheid. Samen even lekker gek doen en lachen is juist nu erg belangrijk. Bij Uitjesbazen zijn er allerlei verschillende hilarische, spannende en lachwekkende home games ontwikkeld. Van online quizzen, virtuele bingo’s tot spannende escape games. Je kan het zo gek niet bedenken. Niet geheel onbelangrijk is dat deze games volledig coronaproof zijn. Speel vanuit huis met familie, vrienden of collega’s!

Hoe werkt een coronaproof activiteit?

Misschien wel de belangrijkste vraag. Hoe gaat zo’n online groepsactiviteit in zijn werk? Het enige dat je nodig hebt, is een laptop en internetverbinding. Wij zorgen voor de rest! De groep zal vooraf verdeeld worden in 5 of 6 personen. Onderling houden jullie contact met elkaar via een video communicatie tool zoals Teams, Google Meet of Zoom. Ook is het mogelijk dat Uitjesbazen in deze omgeving een gezamenlijke opening en afsluiting verzorgt. Na de introductie kan jullie coronaproof uitje beginnen!

 

Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

  • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
  • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Moordspel

Online Moordspel

  • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
  • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

  • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
  • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

  • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
  • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
  • Neem een kijkje in de wereld van hackers