Online teambuilding activiteit coronaproof door live begeleiding op afstand.

5 originele coronaproof uitjes om nú te spelen

Uitjesbazen Redactie Advies

Uitjes tijdens de coronacrisis

Het coronavirus heeft heel wat roet in het eten gegooid. Familiebijeenkomsten die niet doorgaan, vriendenweekenden worden afgelast en de jaarlijkse bedrijfsuitjes staan on hold. Dit kunnen wij begrijpen. Minister-president Mark Rutte heeft namelijk nadrukkelijk verzocht deze uitjes niet te laten doorgaan… Nu zouden wij Uitjesbazen niet zijn als we daar niet iets op zouden verzinnen. Er zijn namelijk genoeg alternatieven!

De coronaproof uitjes van Uitjesbazen zijn niet alleen ontzettend leuk, gezellig, spannend en origineel, maar zorgen ook nog voor de nodige teambuilding! Niet zomaar teambuilding. Coronaproof teambuilding. Dat wil je toch? De online uitjes zijn op aanvraag ook allemaal te personaliseren. Dus wie weet wordt jouw directeur volgende week wel vermoord..

 

De 5 meest originele uitjes die je nú kunt spelen:

Wij hebben wat vooronderzoek gedaan om jou de perfecte uitjes voor te schotelen die je tijdens de coronacrisis kunt spelen. Verrassing. Ze zijn allemaal online! Het enige dat je nodig hebt is een laptop met internetverbinding. Nou, waar wacht je nog op? Kies jouw favoriete online groepsactiviteit.

 

1. Online Pubquiz

Organiseer hét perfecte avondje thuis met de online pubquiz! Deze pubquiz heeft diverse rondes, zoals fotorondes, audiorondes, vragenrondes en meer. Perfect voor een gemêleerd gezelschap. Als bedrijfsuitje ook nog eens stimulerend voor de online teambuilding 😉

 

2. Online Escape Room

Heb jij stalen zenuwen en ben je klaar om een mysterieus pakketje te ontvangen? Dan is een online escape room perfect voor jullie! Escape The Firm is een online escape game die volledig in het teken staat van digitalisering, data en privacy. Spannender wordt het niet!

 

3. Online Bingo

Hét meest hilarische online uitje tijdens de coronacrisis! De online bingo is gebaseerd op onze beroemde Foute Bingoshow, maar dan geheel coronaproof. Lekker ouderwets, met balletjes en een bingokaart.. Maar dan met een twist van ludieke opdrachten ;). Ben jij klaar voor de turboronde?

 

4. Online Moordspel

Een moord oplossen, maar dan vanuit je eigen huis. Een meeslepend Online Moordspel. Ga op onderzoek uit met behulp van het bewijsmateriaal. Jullie ontvangen een pakket met cryptische aanwijzingen, getuigschriften, alibi’s en meer. Welk team heeft de beste speurneuzen en vindt als eerste de dader?

 

5. Online Quiz

Tijdens de Online Quiz komt van alles aan bod. Van vragen & lastige raadsels tot gekke opdrachten! Je zult je zeker niet vervelen. Een ontzettend leuk uitje wanneer je de strijdlust van je teamgenoten wil testen. De Online Quiz is speciaal gemaakt voor groepen tot 10 personen.

 

Coronaproof teamuitjes

Een teamuitje kiezen in deze tijd is niet gemakkelijk. Daar weten wij alles van. Daarom heeft Uitjesbazen alle uitjes die je nú kunt spelen op een rijtje gezet. Volledig online. Volledig coronaproof. En helemaal gezellig. Precies het online bedrijfsuitje wat jij zoekt. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag!

Online Escape Game – The Firm

Online Escape Game – The Firm

 • Online escape room van de makers van het NK Escape rooms. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt thuis een geheim pakket om mee te spelen.
 • Bouw jullie eigen datacenter en leg de juiste verbindingen tussen de servers.
Online Escape Room – The Hack Game

Online Escape Room – The Hack Game

 • Zenuwslopende online escape room die je alles leert over hacken. Geschikt voor ieder niveau.
 • Jullie spelen in virtuele teams van 4 of 5 personen. Iedere deelnemer ontvangt digitaal The Hack Guide om mee te spelen.
 • Neem een kijkje in de wereld van hackers
Online Moordspel

Online Moordspel

 • De burgemeester is vermoord en jullie worden verdacht. Ga op zoek naar de echte dader, het moordwapen en het motief.
 • Het online moordspel is perfect geschikt voor teams van 3 of 4 personen. Geschikt voor ieder niveau.
Online Bingo show

Online Bingo show

 • De meest hilarische online bingo show van Nederland! Vrolijk, gezellig en met humor gepresenteerd.
 • Live presentatie door een enthousiaste bingo master. Iedereen speelt individueel mee vanuit huis met eigen bingokaarten.
Quaranteambuilding

Quaranteambuilding

 • De ultieme online teambuildingactiviteit. Al het moois wat wij te bieden hebben komt samen in dit uitje. Ook beschikbaar als Wintergame!
 • Jullie worden verrast met leuke quizrondes, creatieve doe opdrachten, escape games en een bingewatch bingo.
Online Pubquiz

Online Pubquiz

 • Gekozen tot leukste online pubquiz van Nederland! Voor ieder niveau. Speel individueel of in virtuele teams.
 • Algemene kennis, sport, muziek, een fotoronde en nog veel meer.
 • Live presentatie vanuit een gezellige en vrolijke studio. Met jury voor de puntentelling.