fbpx

Actief bedrijfsuitje

Wil je een actief bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen dé leukste interactieve bedrijfsuitjes!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Actief bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje organiseren met collega’s

Ben je met collega’s toe aan een bedrijfsuitje waarin je echt actief met elkaar aan de slag gaat? Bij Uitjesbazen vind je dé leukste actieve bedrijfsuitjes. Ideaal om even helemaal los te gaan. Of je nu kiest voor de Highland games of een stadsspel in een centrum naar keuze, wij zorgen ervoor dat jullie hoe dan ook een geslaagde dag hebben. Dussss… Trek je wandelschoenen aan, neem je goede humeur mee en ga op pad met je lieve collega’s!

Een actieve city game

Met onze games in de stad kun je nooit mis gaan. Je gaat namelijk met je collega’s op actieve wijze een stad naar keuze verkennen. Van Amsterdam tot Maastricht, wij komen overal in Nederland. Sinds kort zijn onze stadsspellen vernieuwd met een interactieve app-game. Dit maakt onze city games nog interactiever, spannender én leuker. Met de app-game kunnen jullie opdrachten invoeren, foto’s van locaties opsturen en de tussenstand bij houden. Wie scoort de meeste punten?

Hieronder vinden jullie alvast onze veel geboekte city games. Voor ieder wat wils! 🙂

Steden

Bedrijfsuitje in de stad | Personeelsuitje | Uitjesbazen

Actief voor het brein

Daarnaast organiseren wij bedrijfsuitjes die actief zijn voor de bovenkamer. Het is namelijk belangrijk om je meest belangrijke orgaan fit te houden. Met een breed aanbod aan escape games kunnen jullie hoe dan ook goed vooruit. Of je nu een moordspel aan tafel speelt of aan de slag gaat met onze escape room op locatie. De games zijn uitdagend en gemaakt dat ze voor ieder niveau speelbaar zijn. Roep dus al je slimme collega’s bij elkaar en strijd tegen anderen om de beste tijd neer te zetten. Gaan jullie naar huis als escape game kampioenen?

Hieronder vind je dé populairste escape games. Gewoon ter inspiratie!

Moordspel bedrijfsuitje - personeelsuitje - Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een actief bedrijfsuitje?

Je wil samen met je collega’s eens lekker actief bezig zijn. Dit zijn onze top 5 actieve bedrijfsuitjes:

  1. Highland games
  2. Escape room op locatie
  3. Wie is de Rat
  4. Crazy 88 City game
  5. Escape the City

2. Wat zijn de meest uitdagende escape games?

Jullie hersenen écht laten kraken met escape games. Hieronder vind je onze top 3 uitdagende escape games:

  1. Online escape room: The Firm
  2. Online escape room: The Hack Game
  3. Moordspel aan tafel

3. Wat kost een bedrijfsuitje?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Het volgende is belangrijk: Hoeveel collega’s nemen deel aan het bedrijfsuitje? Wat is de locatie van het bedrijfsuitje? Online of fysiek bij elkaar?

Voor meer informatie kun je ons altijd even bellen. Zo weet je zeker dat jullie kiezen voor een actief bedrijfsuitje dat volledig bij jullie past 😉

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
Escape the City

”Het was helemaal goed en heb veel leuke reacties gehad. Dank, was met de bingo een top eindejaarmoment voor ons team!”

VGW Eenheid Amsterdam (Politie)
Ineke van der Loo
Foute Bingo

Voor dé kroon op jullie actieve bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773