fbpx

Actief bedrijfsuitje

Wil je een actief bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen dé leukste actieve bedrijfsuitjes!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ actieve bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Actief bedrijfsuitje

Kies voor een leuke activiteit!

Wil je een actief bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen een uitgebreid repertoire van leuke actieve bedrijfsuitjes. Ideaal om even los te gaan en de werksleur te doorbreken. Van de sportieve Highland Games tot een interactief stadsspel in het centrum van een stad naar keuze, samen zorgen we voor een geslaagd teamuitje. Trek je (wandel)schoenen maar alvast aan, neem je goede humeur mee en ga op pad met al je lieve collega’s!

Een actief stadsspel

Met onze city games kun je nooit mis gaan. Je gaat namelijk met je collega’s op actieve wijze een stad naar keuze verkennen. Door diverse highlights te bezoeken in het centrum van de stad, ervaar je de omgeving als nooit tevoren. Van Amsterdam tot Maastricht, wij organiseren jullie bedrijfsuitje op elke locatie in Nederland!

Sinds kort zijn onze stadsspellen vernieuwd met een interactieve app-game. Dit maakt onze city games nog interactiever, spannender én leuker. Met de app-game kunnen jullie opdrachten invoeren, foto’s van locaties opsturen en de tussenstand bijhouden. Wie scoort de meeste punten?

Stadsspellen

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Actief voor het brein

Daarnaast organiseren wij bedrijfsuitjes die actief zijn voor de bovenkamer. Het is namelijk belangrijk om je meest belangrijke orgaan fit te houden. Met een breed aanbod aan escape games kunnen jullie zeker de bovenkamer trainen. 😉

Van het Moorddiner tot de Maffia Escape Room op locatie naar keuze. Onze escape games zijn uitdagend en gemaakt voor ieder speelniveau. Roep dus al je collega’s bij elkaar en strijd tegen anderen om de beste tijd neer te zetten. Gaan jullie naar huis als escape game kampioenen?

Escape games

Image

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Zo te zien houdt iedereen van een actief bedrijfsuitje! 😉

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie actieve bedrijfsuitje!

Combineer een actief bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een ander type bedrijfsuitje?

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ hebben we onze toppers gerangschikt.

Voor dé kroon op een actief bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773