Uitje in Eindhoven

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★

Image

9.368 geslaagde uitjes gingen je voor

Image

Onze uitjes zijn 100% corona-proof

Leuk uitje in Eindhoven

Een uitje Eindhoven? Wij zijn al 12 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke uitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 uitjes in Eindhoven: escape room op locatie, wie is de rat en de foute bingoshow.

Locatie
Categorie
Aantal personen
Prijs per persoon
Tijdsduur
Speciale wensen

Uitje Eindhoven

Meer informatie

Een uitje met lunch of diner?

Al onze uitjes worden met veel enthousiasme en perfectie bedacht en uitgewerkt, dat is ook de reden waarom wij dit werk zo graag doen. Hoe de planning van jouw uitje in Eindhoven eruit ziet is volledig in overleg met jou. Wil je een lunch of diner erbij? Vervoer naar het uitje? Dit kan allemaal geregeld worden in overleg. We helpen jullie graag bij het organiseren van een leuke dag om het zo onvergetelijk mogelijk te maken!

Uitje Eindhoven centrum

Waarom zou je kiezen voor een uitje met collega’s in Eindhoven? Je ziet de mooiste straten van Nederland en speelt hier samen met je collega’s het spel. Je loopt door de mooiste stad van Nederland en ondertussen overleg hoe je het beste het spel gaat uit spelen. Je bent niet alleen met het spel bezig maar je doet ook een beetje cultuur op. Ook heb je professionele begeleiding gedurende het uitje waardoor het spel vloeiend verloopt.

Wij organiseerden uitjes voor onder andere UWV, Avans Hogescholen en Qmusic. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Naar Google Maps >>

Bekijk uitjes