Wie is de rat Diner

Wie is de rat Diner

Wie is de mol utrecht, amsterdam, breda, als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Wie is de…. mol rat diner aan tafel!

Onder het genot van een glaasje wijn en een heerlijk diner ga je de strijd aan met je tafelgenoten. Het wie is de rat dinerspel staat geheel in het teken van puzzels, raadsel en sabotage-acties! Natuurlijk ontbreekt de gezelligheid niet, sterker nog: wie is de rat aan tafel zal ervoor zorgen dat er geen seconde stilte is aan tafel. Speel als team, speel slim en ontmasker de rat zo vroeg mogelijk. Wie van jullie heeft het in zich om zoveel mogelijk ‘rat-acties’ uit te voeren zonder dat de rest van het team door heeft dat JIJ nu eigenlijk de rat bent?!

Wie is de de rat aan tafel uitleg

Wanneer iedereen rustig zit volgt de briefing. Vanaf nu zal er door iedereen goed opgelet moeten worden. Vervolgens worden de teams gevormd en kan het spel starten. De rat heeft inmiddels te horen gekregen dat hij of zij de rat is… Natuurlijk in het geheim!

De vragen, puzzels en raadsels volgen elkaar in rap tempo op. Geen zorgen: er is ook genoeg tijd om van het 3-gangen diner te genieten. Goede antwoorden leveren punten op, foute antwoorden leveren natuurlijk niets op. Behalve voor de rat dan. Hoe minder punten, hoe beter de rat. Maar pas op! Te opvallend spelen is ook niet slim. Tijdens het spel zijn er meerdere momenten waarop de teams kunnen raden wie is de rat is.. Let dus goed op je tafelgenoten, iedere verdachte beweging moet opgeslagen worden in je geheugen!

MOORDDINER IN EEN STAD/DORP NAAR KEUZE

Speel het moordspel thuis, in een café of een restaurant. Onze scenario’s kunnen we overal mee naartoe nemen. Het belangrijkste is dat het een gezellige, ongedwongen avond wordt waar lachen en een beetje spanning centraal staat. Teamwork is van groot belang en opletten is een vereiste. Het spel steekt uiterst goed in elkaar en is voor bijna iedere doelgroep geschikt!

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s

Wij organiseren het erg graag voor jullie! Eventueel kunnen we Italiaanse pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van de perfecte dinerspellen dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie.  Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘wie is de mol variant’ uiterst geslaagd zal zijn! 

LIEVER GEEN rat ontmaskeren, MAAR EEN ANDER SOORT UITJE?

Wil je een ander uitje voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, als teambuilding of voor je vriendenCombineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)

Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

  1. Escape Room op eigen locatie
  2. Lipdub maken
  3. Wie is de rat?
  4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
  5. Gek op Holland
  6. Mannen tegen de vrouwen
  7. Solex huren met een doldwaze solex race!
  8. Party photoshoot
  9. Crazy 88
  10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)