Buitenlandse uitjes

Buitenlandse uitjes

Wie is de mol buitenland, barcelona, parijs, luik, keulen, berlijn

WIE IS DE MOL RAT IN HET BUITENLAND

Niet wie is de mol, maar wie is de rat! En niet in Maastricht of Amsterdam.. Maar in Barcelona, Parijs of een ander prachtig decor naar keuze. Combineer de ambiance van het buitenland met de spanning van Wie is de rat, hét spel als je houdt van spanning, teambuilding en gezelligheid. Speel slim als team, ontmasker de rat snel en scoor zoveel mogelijk punten tijdens de doe- en denkopdrachten. Sightseeing op een compleet nieuwe manier!

WIE IS DE RAT SPEL BENODIGDHEDEN

Ik ga op reis en ik neem mee.. Van alles. Maar weet wie je wat toevertrouwt.. Want niemand is te vertrouwen tijdens het ultieme sabotage uitje. Naast een flinke dosis teamspirit heb je onderweg het volgende bij je:

– Cryptische route
– Wie is de rat speelmap
– Telefoon voor extra missies
– Camera
– Vragenlijst
– Opdrachten
– En hopelijk een klein beetje mensenkennis voor een snelle ontmaskering!

UITLEG VAN HET WIE IS DE RAT UITJE

Voordat we starten is het altijd nog lekker ontspannen. Geen opdrachten, geen verdenkingen, maar een lekker bakje koffie. Als iedereen rustig zit gaan we over naar de briefing en de teamindeling. Voordat de strategieën door jullie uitgestippeld worden rest er nog 1 ding. Wie wordt speler en wie wordt rat? Natuurlijk blijft dit geheim tot het einde… Zo werkt het bij wie is de mol, en zo werkt het dus ook bij wie is de rat!

The gates are open! Tijd voor het bepalen van de juiste route en de juiste strategie. De bedoeling is om zoveel mogelijk punten te scoren. Aan de rat de taak om nou juist het tegenovergestelde voor elkaar te krijgen: zo min mogelijk punten scoren. Ons wie is de rat spel bevat verschillende elementen, bestaande uit doe- en denkopdrachten. Ook kunnen jullie op onverwachte momenten bij de jury geroepen worden voor ‘live-opdrachten’. Be prepared!

Geef bij het boeken van wie is de rat aan in welke stad jullie het bedrijfsuitje zouden willen houden.

HEEFT WIE IS DE RAT JE HONGERIG GEMAAKT?

Of misschien zelfs wel slaperig? Wij kunnen optioneel een lunch, diner, hotelovernachting of een compleet weekend voor jullie regelen.
LET OP: Er zijn 2 varianten. Een wie is de rat weekend, of een wie is de rat dagdeel.

Wij organiseren het graag voor jullie! 

Invalid Displayed Gallery

Een keer een aflevering zien van wie is de mol, de fanpage bekijken of gewoon meer informatie nodig? Ons evenement is hier namelijk op gebaseerd!
Website van het televisieprogramma

Wikipedia over Wie is de mol

De grootste fansite

Een complete aflevering van Wie is de mol

In de volgende steden hebben we wie is de rat al ooit gespeeld. Zit de stad waar jullie heen willen er niet bij? Laat het ons weten, dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn. In principe is alles natuurlijk mogelijk!

Alicante
Antwerpen
Athene
Barcelona
Berlijn
Brugge
Brussel
Budapest
Dublin
Glasgow
Helsinki
Ibiza
Istanboel
Keulen
Krakau
Lille
Lissabon
Londen
Luik
Madrid
Marbella
Milaan
Monaco
Munchen
Oslo
Parijs
Porto
Praag
Rome
Sevilla
Valencia
Venetie
Warschau
Wenen

NIEUW: De ontwikkelingen voor de nieuwe website voor buitenlandse uitjes zijn in volle gang. Speel met korting Wie is de rat Citytour in Barcelona en bekijk de website!